Het mooiste woord is herinnering
Het mooiste woord is herinnering
0 Review | Review toevoegen
Bekende Nederlanders steken met verhalen over eigen ervaringen talloze andere mantelzorgers een hart onder de riem. Onbevangen spreken zij over hun inzichten en gevoelens, onmacht en ontroering.

Standaard levertijd

2 - 5 werkdagen

€ 20,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Samenvatting

Een plastic emmer op een gaspit. Schoenen in de koelkast. Linksaf slaan op de rotonde. Wie verdwaalt in het doolhof van de dementie, verliest het contact met de wereld en zichzelf. De persoonlijkheid van de patiënt lost langzaam op. Het is een ziekteproces dat mantelzorgers onder grote druk zet. Hoe beleven zij de ontwrichtende problemen rond hun familielid, vriend of geliefde? Op welke wijze gaan ze er in de praktijk mee om? Wat biedt troost, steun, verlossing? 

  bestellen  

Linda de Mol. Co Adriaanse. Mirjam Bax. Maarten en Winnie van Rossem. Freek de Jonge. Marion Bloem. Gerda Havertong. Michel van Dousselaere en Irma Wijsman. Gerda Havertong. Alexander Rinnooy Kan. Ron Blaauw. Fatos Ipek-Demir en Hülya Cigdem. Maar ook: minister Edith Schippers (VVD) en staatssecretaris Martin van Rijn (PvdA). 

Allen hebben de ziekte van Alzheimer van dichtbij leren kennen. In dit boek steken zij met verhalen over eigen ervaringen talloze andere mantelzorgers een hart onder de riem. Onbevangen spreken zij over hun inzichten en gevoelens, hun momenten van onmacht, ontroering, pijn, hilariteit en loutering.

Met fotografie van Linelle Deunk 

5 euro van elk verkocht exemplaar van 'Herinnering is het mooiste woord' gaat naar medisch onderzoek tegen Alzheimer.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789082547306
Auteur
Frénk van der Linden, Pieter Webeling
Uitgeverij
Alzheimercentrum