Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart
Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart
Henro-Grip Bestek Rechtshandig Zwart
0 Review | Review toevoegen
Gebogen bestek wat comfortabel in de hand ligt en het eten eenvoudiger maakt. Deze kromming is gemaakt voor rechtshandigen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad.

€ 16,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

40% van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. 

Dit speciaal ontwikkelde bestek kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten en is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers. 

Door de kromme vorm ligt het bestek comfortabel in de hand, en daarnaast is eten eenvoudig naar de mond te brengen. Ideaal voor mensen met een verzwakte spiercontrole tijdens het eten. De kromming in de lepel en de vork zijn speciaal voor rechtshandigen. Het mes kan door zowel links- als rechtshandigen worden gebruikt. 

De handgreep is gemaakt van rubberachtig materiaal, waardoor hij niet uit de hand glijd. Het eetgedeelte is gemaakt van polypropeen. 

Het bestek is vaatwasserbestendig. 

U kunt kiezen uit een vork, een mes of een lepel. U kiest in de balk rechtsboven eenvoudig welke variant u wilt aanschaffen. 


Vindt u zwart een beetje saai? We hebben het bestek ook in het rood. 
Niet rechtshandig? We hebben het bestek ook voor linkshandigen.


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.