Vertel Eens Hartenvragen - Papa Vertel Eens Hartenvragen - Papa
Vertel Eens Hartenvragen - Papa Vertel Eens Hartenvragen - Papa
Vertel Eens Hartenvragen - Papa
0 Review | Review toevoegen
Een fijne manier om mooie gesprekken op gang te brengen en nieuwe dingen over je vader te ontdekken. Met deze 50 mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je vad

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 15,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vijftig vraagkaartjes voor jou en je vader.

Een fijne manier om mooie gesprekken op gang te brengen en nieuwe dingen over je vader te ontdekken. Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je vader.

Wat wilde je vader vroeger eigenlijk worden? Hoe zag hij eruit toen hij twintig was en wat was zijn favoriete outfit? Hoe kijkt hij terug op zijn tienerjaren? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek.
Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit.

Een luchtig vragenspel voor jong en oud, met hetzelfde uitgangspunt als de Vertel eens-boeken: elkaar nog beter leren kennen en samen herinneringen ophalen. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.