Vertel Eens Hartenvragen - Opa
0 Reviews | Review toevoegen

Op een leuke manier nieuwe dingen ontdekken over je grootvader. Met deze 50 mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je opa.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 15,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Vijftig vraagkaartjes voor jou en opa.

Op een leuke manier nieuwe dingen ontdekken over je grootvader. Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten.

In wat voor gezin groeide je opa op? Wat voor kind was hij? Waar droomde hij van in zijn tienerjaren en waarvan droomt hij nu? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek.
Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit.

Een luchtig vragenspel voor jong en oud, met hetzelfde uitgangspunt als de Vertel eens-boeken: elkaar nog beter leren kennen en samen herinneringen ophalen. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten