Vertel Eens Hartenvragen - Mama Vertel Eens Hartenvragen - Mama Vertel Eens Hartenvragen - Mama
Vertel Eens Hartenvragen - Mama Vertel Eens Hartenvragen - Mama Vertel Eens Hartenvragen - Mama
Vertel Eens Hartenvragen - Mama
1 Review | Review toevoegen
Een andere manier om mooie gesprekken op gang te brengen: Vertel Eens Hartenvragen. Met deze 50 mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je moeder.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 16,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Vijftig vraagkaartjes voor jou en je moeder.

Een andere manier om mooie gesprekken op gang te brengen: Vertel Eens Hartenvragen. Met deze mooi vormgegeven vraagkaartjes ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over je moeder. Wat voor soort moeder was jouw moeder? Wat vindt je moeder belangrijk in een relatie? Wie was de superheld van je moeder toen zij klein was? De vragen zorgen op een luchtige manier voor een bijzonder en persoonlijk gesprek. Vertel Eens Hartenvragen zijn leuk om te stellen tijdens een avond samen of om als losse kaartjes mee te nemen op een wandeling of dagje uit.

Een luchtig vragenspel voor jong en oud, met hetzelfde uitgangspunt als de Vertel eens-boeken: elkaar nog beter leren kennen en samen herinneringen ophalen. Met de vraagkaartjes heb je net wat andere gesprekken dan normaal, en dat zorgt voor meer diepgang in de relaties met de échte belangrijke mensen in je leven.

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen
Yvonne van Riel - 10-03-2021 20:10

Leuk om een gesprek te hebben over verschillende onderwerpen