BIG-Grip Norco Soeplepel
BIG-Grip Norco Soeplepel
0 Review | Review toevoegen
Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artrit

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
40% van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. 

Deze speciaal ontwikkelde zwarte soeplepel kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten en is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers. Deze soeplepel heeft opstaande randen zodat het eten goed in de lepel blijft tijdens het bewegen van bord naar mond. Het model is bijzonder geschikt voor personen met Alzheimer, CVA, Parkinson, artritis of neurologische beschadigingen.

Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, soeplepel, theelepel, mes en vork. De lepel, soeplepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°.

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goede houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen.

Doordat het bestek buigbaar is naar twee kanten, is het bestek geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. 

Het bestek is verzwaard tot een gewicht van 170 gram, wat zorgt voor eenvoudige controle. 

Het bestek is vaatwasserbestendig. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.