BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart
BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart BIG-Grip Norco Bestek Zwart
BIG-Grip Norco Bestek Zwart
0 Review | Review toevoegen
Dit speciaal ontwikkelde zwarte bestek is buigbaar, waardoor het eenvoudig te gebruiken is. U kunt kiezen uit een lepel, soeplepel, theelepel, mes en vork.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 22,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
40% van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. 

Dit speciaal ontwikkelde zwarte bestek kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten en is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers. 

Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, soeplepel, theelepel, mes en vork. De lepel, soeplepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°.

Dit bestek heeft zachte en schokabsorberende handvaten die ook bij vochtigheid een goede houvast hebben. De comfortabele grepen zijn tot 3,5 cm verdikt en gemaakt van zacht rubberachtig materiaal met flexibele ribbels die zich aan iedere hand aanpassen.

Doordat het bestek buigbaar is naar twee kanten, is het bestek geschikt voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. 

Het bestek is vaatwasserbestendig. 

Het bestek is per stuk verkrijgbaar. Per onderdeel betaalt u €14,95. U kunt in de kolom rechtsboven kiezen welke variant u wilt bestellen. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.