Geef uw naaste een Geurige Voetmassage - Workshop op aanvraag
Geef uw naaste een Geurige Voetmassage - Workshop op aanvraag
0 Review | Review toevoegen
Verwen uw naaste met dementie met een voetmassage met een fijne geur! Het geeft ontspanning en verhoogt het gevoel van welbevinden. En is makkelijk te leren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Een voetmassage  kan als een prettige vorm van aanraken ervaren worden. U als mantelzorger van een naaste met dementie  kunt deze eenvoudig te leren techniek gebruiken om  de ontspanning en het gevoel van welbevinden van uw naaste  te verhogen. Daarnaast heeft het toevoegen van een heerlijke essentiële olie een versterkend effect op de ontspanning en de sfeer. Een ieder kan het geven van deze ontspannen voetmassage leren.  

Inhoud

In een workshop van 2 uur leert u de techniek van de voetmassage en maakt u kennis met een aantal essentiële oliën die een weldadig effect hebben op uw naaste met dementie. U krijgt een flesje met massage olie en een heldere hand-out waarin de techniek stap voor stap staat uitgelegd inclusief foto’s zodat u dit altijd als naslag werk kunt gebruiken.

Praktische informatie

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan maken we een passende offerte op maat. De locatie bepalen we in overleg met u. We gaan uit van minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers. 

Wanneer u naar onze locatie in Reeuwijk kunt komen, dan gaan we uit van minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.