Geef uw naaste een Geurige Handmassage - Workshop op aanvraag
Geef uw naaste een Geurige Handmassage - Workshop op aanvraag
0 Review | Review toevoegen
Handmassage met een fijne geur doet iets met uw naaste en met u! Geeft ontspanning, verhoogt welbevinden. Is een mooie manier van communiceren. Geeft letterlijk iets in handen. Is makkelijk te leren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Een handmassage wordt door veel mensen als prettig ervaren. Zowel om te ontvangen als om te geven. U als mantelzorger van een naaste met dementie kunt deze eenvoudig te leren techniek gebruiken om de ontspanning en het gevoel van welbevinden van uw naaste  te verhogen. Daarnaast heeft het toevoegen van een heerlijke essentiële olie een versterkend effect op de ontspanning en de sfeer.

Een ieder kan het leren en het is ook gewoon heerlijk om zelf de effecten van de massage te ervaren als gever. Het geeft letterlijk iets in handen om met uw dierbare te communiceren op een andere wijze als het via woorden niet meer lukt.

Inhoud

In een workshop van 2 uur leert u de techniek van de handmassage en maakt u kennis met een aantal essentiële oliën die een weldadig effect hebben op uw naaste met dementie. U krijgt een flesje met massage olie en een heldere hand-out waarin de techniek stap voor stap staat uitgelegd inclusief foto’s zodat u dit altijd als naslag werk kunt gebruiken.

Praktische informatie

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dan maken we een passende offerte op maat. De locatie bepalen we in overleg met u. We gaan uit van minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers. 

Wanneer u naar onze locatie in Reeuwijk kunt komen, dan gaan we uit van minimaal 6 en maximaal 8 personen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.