Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo
Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo Animal bingo - Diergeluiden bingo
Diergeluiden bingo
2 Reviews | Review toevoegen
Dierenbingo gebruikt afbeeldingen van dieren en de authentieke geluiden die de dieren maken. Bij het geluid moet de juiste afbeelding worden afgedekt, waardoor uiteindelijk bingo gehaald kan worden.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 59,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Terwijl dementie verder vordert, kan het voor mensen lastig worden om traditionele bingo te spelen. Daarom is Animal Bingo ontwikkeld. Het is een leuk spel, geschikt voor de leeftijdsgroep, en geschikt voor het samen spelen van mensen met alle niveaus van dementie, of natuurlijk ook zonder dementie. 

Door het gebruik van authentieke geluiden van de dieren en mooie geïllustreerde afbeeldingen, is het zelfs voor mensen in een vergevordert stadium van dementie mogelijk mee te spelen. 

Dierenbingo is een groepsactiviteit, te gebruiken in een groep tot 12 personen, met één leider om de spelsessie te runnen. Het spel is simpel: de leider speelt de verschillende dierengeluiden af op de cd-rom, terwijl de spelers muntjes leggen op de corresponderende afbeeldingen. De leider heeft ook een omslagboek met de afbeeldingen van de dieren, om als zit nodig is het spel eenvoudiger te maken, zodat de spelers de afbeelding kunnen zien. Om te winnen moet een speler 9 dieren op zijn kaart afgedekt hebben en BINGO! roepen. 

De gebruikshandleiding op de doos is in het Engels, het spel is verder niet taalgebonden. 

Sorteren op:

Review toevoegen
W. Verboven - 11-04-2021 21:53

Leuk om te doen met bewoners de cd nog niet uitgeprobeerd

Anke van Beem - 07-03-2021 16:55

Nooit ontvangen