Dementie Bestek Rood
Dementie Bestek Rood
0 Review | Review toevoegen
Deze speciaal ontwikkelde rode bestekset kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust. Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork.
€ 46,95
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

40% van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Ook is het voor hen moeilijk onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Ruim 60% van de Alzheimer patiënten heeft een afname in het vermogen om kleuren van elkaar te onderscheiden. De helft van deze mensen wordt door deze afname in het dagelijkse leven belemmerd.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Alzheimer patiënten gevoeliger zijn voor de opvallende kleur rood. 

Deze speciaal ontwikkelde rode bestekset kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten en is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers. 

Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°. Inclusief een zachte handgreep voor een comfortabele grip.

Het mes heeft geen gekartelde snijrand.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.