De vierde dementie
De vierde dementie
0 Reviews | Review toevoegen

Dit boek geeft aan de hand van vele persoonlijke verhalen en voorbeelden handvatten om de onderliggende boodschap in het contact te ontdekken.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 18,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Samenvatting

Evelien Pullens laat in 'De vierde dementie, intuïtie en dementie' als ervaringsdeskundige en zorgprofessional zien hoe je op een andere manier kunt omgaan met iemand met dementie. De ouderdom is geen gemakkelijke levensfase, zeker niet als deze met gebreken komt, waarvan dementie misschien wel een van allermoeilijkste is.

Je kunt blijven kijken naar het verlies en het verdriet dat deze wrange en soms mensonterende ziekte met zich meebrengt, maar wie de stap maakt om op een ander niveau (de vierde, onzichtbare dimensie) contact te maken, zal ontdekken dat dit vertrouwen, liefde en verrijkende inzichten oplevert, plus een blijvend contact met een dierbare. In dit boek geeft Evelien Pullens aan de hand van vele persoonlijke verhalen en voorbeelden uit haar eigen leven - haar moeder heeft Alzheimer- handvatten om die onderliggende boodschap te ontdekken.

   Bestellen 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789020213492
Auteur
Evelien Pullens
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Ankhhermes, Uitgeverij
Laatst bekeken producten