De Beleef TV Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is
De Beleef TV Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is
Beleef TV - interactieve speeltafel die ook TV is
1 Review | Review toevoegen
Interactieve speeltafel die ook TV is. Stimuleert fysieke en cognitieve activiteit en sociale interactie bij dementie. Verrijdbaar. Gratis een week op proef.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Wanneer je in een woonvorm voor senioren met dementie rondloopt, zie je helaas vaak dat bewoners niets om handen hebben. Ze zitten naar buiten te kijken of wat voor zich uit te staren. Gebrek aan activiteiten en prikkels zorgt ervoor dat de hersenen onvoldoende worden gestimuleerd. U zou dit zo graag anders zien. De BeleefTV is hier een oplossing voor.

Met interactieve spellen worden mensen zowel mentaal als in de fijne motoriek gestimuleerd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘jukebox’ met muziek en beelden uit de jeugd van de bewoners of aan een spreekwoordenspel. Samen spelen bevordert vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid. Is men het spelen moe? Dan kunt u de tafel heel gemakkelijk veranderen in een reguliere TV. Zie voor meer informatie de 2 video's op deze pagina.

De BeleefTV is volledig zelf samen te stellen waardoor het apparaat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Er zijn op dit moment 19 software menu’s beschikbaar. Met een totaal van ruim 200 applicaties (met meerdere variaties binnen de spelvorm) heeft De BeleefTV het meest uitgebreide spelaanbod van alle vergelijkbare producten op de markt.
 
Door de nauwe samenwerking met verschillende zorginstellingen voor zowel dementie als verstandelijke beperking hebben wij de mogelijkheden om continu te blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er jaarlijks nieuwe, waardevolle software ontwikkeld wordt en dat de bestaande applicaties up-to-date blijven.

  vraag offerte aan  

Zelf beleven? Probeer kosteloos een week uit.

U kunt De BeleefTV vrijblijvend en kosteloos een week uitproberen. Vraag naar de mogelijkheden. En natuurlijk zijn wij bereikbaar voor aanvullende vragen, opmerkingen of suggesties.

Wat is de BeleefTV? 

Gespreid betalen? Vraag naar de mogelijkheden voor huurkoop.

Heeft u niet direct budget voor aanschaf van een BeleefTV? Of wilt u de aanschaf graag verspreiden over meerdere jaren? Dan is de optie huurkoop iets voor u. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden. 

Probeer de spellen gratis uit.

Wilt u zeker weten of de spellen in een bepaald menu geschikt zijn voor uw doelgroep? U heeft altijd de mogelijkheid om de spellen een maand gratis en vrijblijvend uit te proberen. Bekijk het volledige overzicht vande spellen hier (opent in nieuw venster):   download overzicht van spellen  

De voordelen van BeleefTV

Een interactief en veelzijdig product dat is ontwikkeld ter activatie en stimulatie van senioren met dementie. In de basis is het een prikkelende, interactieve en verbindende speeltafel. Met minimale begeleiding kunnen de bewoners interactieve spellen spelen, muziek luisteren en foto’s bekijken, die het verleden doen herleven. 
De BeleefTV prikkelt en brengt hen weer in contact met verzorgers, medebewoners en de familie! Kortom een all-in-one product dat mensen weer verbindt met hun omgeving. De BeleefTV kan daarnaast worden gebruikt als televisie.
 
  • Maatwerk: De BeleefTV wordt in verschillende varianten aangeboden met diverse opties.
  • Volop keus: U kunt zelf een pakket met spellen samenstellen. Later spellen toevoegen of omruilen kan ook.
  • Mobiel: De tafel is dankzij het handige onderstel verrijdbaar, dus u bent heel flexibel in gebruik. De BeleefTV kan naar elke kamer worden gereden.
  • Voor meerdere doeleinden te gebruiken: U kunt de BeleefTV ook gebruiken als televisie of projectiescherm voor foto's en video's. Ook aan de begeleiders is gedacht. Sluit tijdens een werkoverleg uw laptop of tablet aan en u heeft een mooi en groot presentatiescherm.
  • Praktisch: De BeleefTV maakt geen gebruik van een beamer, waardoor het licht gewoon aan kan blijven en de gordijnen open. Wel zo gezellig.
  • Solide en robuust: Gaat er een kopje koffie om? Geen paniek. De BeleefTV is daar tegen bestand, dus doekje er over en klaar. U kunt er mee omgaan als een normale tafel. Wij raden alleen af om op de tafel te gaan staan, bijvoorbeeld wanneer u slingers ophangt.
  • Leuk voor alle generaties: De BeleefTV richt zich op senioren, maar het is vermakelijk voor alle generaties. Hierdoor wordt een bezoekje aan opa en oma weer echt leuk. Sluit een usb aan en kinderen kunnen de foto’s van de vakantie laten zien. Of misschien wil een kleinkind zijn spreekbeurt oefenen voor oma.
  • Laagdrempelig: U kunt De BeleefTV een week vrijblijvend uitproberen.

De opties

De BeleefTV is per definitie maatwerk. Wij bieden u de mogelijkheid om De BeleefTV naar uw eisen en wensen samen te stellen. Neem voor vragen gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Zelf beleven?

U kunt De BeleefTV vrijblijvend en kosteloos een week uitproberen. Vraag naar de mogelijkheden. En natuurlijk zijn wij bereikbaar voor aanvullende vragen, opmerkingen of suggesties.

Ervaring met de BeleefTV

Sorteren op:

Review toevoegen
Kees - 05-04-2023 17:19

Top!