Dag Ma!
0 Reviews | Review toevoegen

Boek over hoe ik als dochter de dementie van mijn moeder heb ervaren. Het gaat over lijden, onmacht, schuldgevoel, verdriet en over gemis. Maar ook over liefde en respect.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 13,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Mijn moeder is op bijna 88 jarige leeftijd overleden na drie jaar dementie. Dit boekje gaat over hoe ik de laatste jaren van het leven van mijn moeder ervaren heb. Ook al is elke persoon met dementie anders, gevoelens van schuldgevoel en onmacht zijn voor veel mantelzorgers herkenbaar. Deze herkenbaarheid maakt het boek fijn om te lezen voor mensen in dezelfde situatie. Daarnaast is het nuttige kost voor mensen die werken in de zorg of een opleiding doen om te gaan werken in de zorg.
 
Het boek is een co-productie van mijn moeder en mijzelf, want naast een twintigtal persoonlijke verhalen van mij, wordt het boek geïllustreerd met schilderijen van mijn moeder. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 978-90-816771-9-6
Auteur
: Ankie van Hezewijk
Uitgever
: Zadoks Uitgeverij