Crayon Rocks Crayon Rocks Crayon Rocks Crayon Rocks
Crayon Rocks Crayon Rocks Crayon Rocks Crayon Rocks
Crayon Rocks
0 Reviews | Review toevoegen
Crayon Rocks zijn krijtjes gemaakt van sojabonen, gekleurd met natuurlijke pigmenten uit planten. De vormgeving van de Crayon Rock is zo dat ze op een natuurlijke wijze vastgehouden kunnen worden.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen en gekleurd met natuurlijke pigmenten uit planten en daarmee volledig natuurlijk en niet giftig! De kleuren van de Crayon Rocks kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtig in elkaar overlopende tekeningen kunt krijten. De vormgeving van de Crayon Rock is grotendeels vergelijkbaar met die van de Pencil Grip, waardoor ook de Crayon Rock op een natuurlijke wijze vastgehouden kan worden.

De krijtjes zijn ontwikkeld door een Amerikaanse lerares (Barbara Lee) die werkzaam was in het speciaal onderwijs en gebaseerd op het 'Handwriting Without Tears' programma van ergotherapeute Jan Olsen. De krijtjes worden dan ook veel gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en een waardevolle aanvulling in iedere omgeving waar wordt geschreven, geschilderd of getekend. Ook zijn de krijtje op andere plekken bruikbaar, bijvoorbeeld op kantoren om te schetsen of 'mindmappen'.

Er zijn 3 verschillende verpakkingen verkrijgbaar: 
  • Zakje met 8 krijtjes
  • Zakje met 16 krijtjes
  • Zakje met 32 krijtjes
  • Doos met 64 krijtjes

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.