Cadeaubon 100 euro
Cadeaubon 100 euro
1 Reviews | Review toevoegen

Verras een persoon met dementie, mantelzorger, zorgverlener, activiteitencentrum of instelling met een Dementie-winkel.nl cadeaubon. Met de unieke kortingscode kan men zelf bestellen.

Standaard levertijd

Leverbaar

€ 100,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Verras een persoon met dementie, mantelzorger, zorgverlener, activiteitencentrum of instelling met een Dementie-winkel.nl cadeaubon. Met de unieke kortingscode op de cadeaubon kan men zelf bij Dementie-winkel.nl passende oplossingen bestellen en met korting afrekenen.

Nadat de betaling bij ons binnen is gekomen ontvangt u per e-mail de cadeaubon met de unieke kortingscode. U bepaalt vervolgens zelf op welke wijze u deze cadeaubon wilt overhandigen. Bijvoorbeeld in een enveloppe met een leuke kaart of via e-mail.

U kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon met de kortingscode in een cadeauenveloppe, samen met een persoonlijke boodschap, door ons naar de gelukkige ontvanger te laten versturen. Daar brengen wij extra kosten voor in rekening.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Rico Willems - 06-06-2017 10:11

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Cadeau gegeven aan de zorgboerderij waar mijn moeder jarenlang goed verzorgd is.

Laatst bekeken producten