Bij de hand - Muziektheater op locatie Bij de hand - Muziektheater op locatie Bij de hand - Muziektheater op locatie
Bij de hand - Muziektheater op locatie Bij de hand - Muziektheater op locatie Bij de hand - Muziektheater op locatie
Bij de hand - Muziektheater op locatie
6 Reviews | Review toevoegen
Een bijzondere voorstelling waarin dementie en muziek de hoofdrol spelen. Met deze voorstelling draagt Angela de Rooij iedereen die te maken heeft met dementie een warm hart toe.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Een bijzondere voorstelling waarin dementie en muziek de hoofdrol spelen. Met deze voorstelling draagt Angela de Rooij iedereen die te maken heeft met dementie een warm hart toe. De voorstelling is geschikt voor mensen met dementie, hun familie en mantelzorgers. Ook zeer geschikt voor professionals in de zorg en beleidsmedewerkers. En verder voor iedereen die meer wil weten over dementie.

Inhoud

Deze voorstelling gaat over Arie. Arie is al bijna 50 jaar getrouwd met Rosa. Rosa kreeg vijf jaar geleden de diagnose Alzheimer. Arie probeert nog zoveel mogelijk van de goede momenten die hij met Rosa heeft, te genieten. Hij schrijft daarover in zijn dagboek. Met dagboekfragmenten en mooie liedjes geeft Arie u een kijkje in zijn leven met Rosa.

Eén van de reacties uit het publiek, "De voorstelling heeft mij geraakt, maar niet op een verdrietige manier. In deze voorstelling lagen zoveel mogelijkheden om het leven, van mensen met dementie, een kans te geven. Het geeft mij hoop voor de toekomst. Ik ga niet bij de pakken neerzitten. Ik kijk er naar en ga er zo goed mogelijk mee om."

Programma

Deel 1 : 30 minuten Deel 2 : 30 minuten

Praktische informatie

Datum en prijs in overleg. Voorstellingen in België zijn ook mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
De benodigde speelruimte is ongeveer vier meter breed en drie meter diep. Liefst zonder podium, zodat de afstand tussen de mensen die optreden en het publiek zo klein mogelijk is. Indien mogelijk wordt er gebruik gemaakt van een gestemde piano.

Sorteren op:

Review toevoegen
Monique Broeren - 28-06-2018 19:59

De indrukwekkende voorstelling "Bij de hand" verzorgd door Spelenderwijsch in Zundert op 10 december raakte vele bezoekers.

Angela de Rooij vertelt een verhaal dat indruk maakt en gelijk ook zo herkenbaar is.

Ze staat tussen de mensen in de zaal en neemt je mee in haar verhaal. Een verhaal over dementie, afgewisseld met mooie pakkende liedjes die zij zelf begeleid op piano, harp of gitaar.     Er is interactie met het publiek waardoor iedereen erg betrokken is. Het was een bijzondere jaarafsluiting van ons Alzheimercafé.

Hartelijke groet, Monique Broeren.

Anton - 28-06-2018 15:19

Wat een mooie avond.
Goede teksten en prachtige muziek.
Super!

Wendy Brugman - 28-06-2018 15:18

Heel mooi en heel herkenbaar!
Ontspanning en emotie.
Goede afwisseling. Dankjewel.

Thea en José - 28-06-2018 15:16

Wat een mooie en inspirerende liedjes en avond. Het heeft ons enorm gepakt!!

Marjo van Merrienboer - 28-06-2018 15:13

Zeer inspirerend!
Ook mooi om te zien hoe je in contact treedt met het publiek!
Geweldig gedaan!

Ineke Meijboom - 28-06-2018 15:12

Gastenboek Spelenderwijsch:
Wat een geweldige voorstelling, zo liefdevol als je over Rosa en echtgenoot praat!. Prachtige liedjes, mooie teksten, mooie stem. Ik heb ervan genoten, dankjewel!