Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns
Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns Bezoek van VisiteClowns
Bezoek van VisiteClowns
0 Review | Review toevoegen
De VisiteClowns komen op bezoek en brengen een liedje, een briesje, een grapje, brengen mensen in beweging, raken soms zacht aan of geven een stoere stevige hand.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijstWaarom en voor wie

De VisiteClowns komen op bezoek en brengen een liedje, een briesje, een grapje, brengen mensen in beweging, raken soms zacht aan of geven een stoere stevige hand. Ze zien de ander, ze stemmen af en scheppen een lichte, vrolijke sfeer tijdens deze ontmoetingen.

Zij bieden afleiding en plezier aan mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking, daar waar de verpleging vaak niet aan toekomt.  De clowns spelen op uitnodiging van een verpleeghuis en/of van de familie voor bewoners op psychogeriatrische afdelingen. Zij bezoeken de bewoners in de huiskamers en bedlegerige bewoners op hun eigen kamer.
U kunt de VisiteClowns ook uitnodigen voor ouderen op psychiatrische of somatische afdelingen, in woonzorgcentra en de dagopvang.
 
De clowns zijn ook inzetbaar in het kader van een speciale gelegenheid zoals een feest of jubileum en spelen dan graag voor verzorgenden, vrijwilligers en familieleden. VisiteClowns bezoeken ook  sponsoren, kerken,  beurzen en symposia. 

  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Inhoud

De VisiteClowns benaderen de mensen op een onbevangen en directe manier. Dat wordt herkent en levert reacties op. Door de gespecialiseerde opleiding zijn de clowns in staat om op verschillende manieren te communiceren met de bewoners. Daarbij worden mimiek, zang, beweging en geluid, maar ook handpoppen en andere attributen gebruikt. Humor zorgt voor een ontspannen sfeer. Op die manier communiceert de clown verrassend en altijd anders met zijn publiek.

Programma

Een bezoek op een ochtend of middag duurt anderhalf uur. Afhankelijk van de specifieke situatie kunnen twee clowns per dagdeel ongeveer 30 mensen plezier en amusement bieden. 

Praktische informatie

  • Een zorginstelling kan één of een aantal bezoeken afnemen.
  • De stichting VisiteClowns helpt mee om dergelijke projecten, ook financieel, te realiseren.
  • Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
  Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.