Beter contact met mensen met dementie - workshop
2 Reviews | Review toevoegen

Wat gebeurt er in de hersenen, welke gevolgen heeft dat voor iemand en wat heeft iemand nodig om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven functioneren? Begrijpelijk en praktisch en meteen toe te passen.

Standaard levertijd

Zie keuzedata. Reserveer alvast zonder te betalen. Kies voor betaalmethode 'Betalen na ontvangst factuur'.

€ 35,00
Prijs per deelnemer

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Workshop voor mantelzorgers en zorgverleners

De workshop is geschikt voor verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers. 

Omgaan met een naaste die lijdt aan dementie is vaak erg moeilijk. Je moet keer op keer afscheid nemen van een stukje van je geliefde.

 Onze jarenlange ervaring in de zorg, gecombineerd met de vaardigheden van het geïmproviseerd theater, hebben ons geleerd dat er een manier bestaat die het contact met mensen met dementie beter kan maken.

Als je weet wat er in de hersenen van mensen met dementie gebeurt, is de stap naar de vaardigheid in de omgang immers makkelijker te maken. Een vaardigheid die is gebaseerd op kennis. Improvisatietechnieken kunnen hierbij zeer ondersteunend zijn.

In deze workshop besteden wij op praktische interactieve manier aandacht aan het dementieproces. Wat gebeurt er in de hersenen, welke gevolgen heeft dat voor iemand en wat heeft iemand nodig om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven functioneren. Begrijpelijk en praktisch en toe te passen vanaf het moment dat je de workshop verlaat.

Praktische informatie

De workshop wordt door Ervarea in Amersfoort gegeven en duurt twee en een half uur.
U krijgt inzicht in de gevolgen van dementie voor sociaal contact en hoe u daar effectiever mee om kunt gaan.
De kosten bedragen € 35,-. Meld je je met twee personen aan, dan betalen jullie samen € 60,-. 

De workshop kan ook In-company op een eigen locatie worden georganiseerd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dementie-winkel.nl.

In-company kan ook

Het is ook mogelijk om de workshop in-company of een eigen locatie te organiseren.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Neem contact op  

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Bea Nijhof - Gemeente Aalburg - 26-09-2017 17:06

Op 21 september 2017 organiseerden wij in Aalburg de 4e workshop omgaan met mensen met dementie. Het was weer een fantastisch avond, er werd veel uitgelegd en geleerd. Er was ernst, maar ook veel humor en herkenning. De deelnemers waren enthousiast en waren blij dat zij deze avond hadden meegemaakt. Zij ontvingen allen het boek de dementie van Jet en Harrie Dank aan Jan van der Hammen! De voorbeelden, tips en adviezen zal men zich nog lang herinneren.

Bea Nijhof, cons. zorgteam Gem. Aalburg. - 07-11-2016 19:15

Boeiende presentatie van een deskundige met groot inlevingsvermogen. De tijd vloog om, deelnemers waren één en al oor. Er was herkenning van situaties en de durf om vragen te stellen en er is heel veel geleerd. Kortom geweldig!

Aantal

Prijs per deelnemer (incl. btw)

1 of meer

€ 35,00

2 of meer

€ 30,00

Laatst bekeken producten