Pop - Babypop die geluidjes maakt Pop - Babypop die geluidjes maakt
Pop - Babypop die geluidjes maakt Pop - Babypop die geluidjes maakt
Pop - Babypop die geluidjes maakt
3 Reviews | Review toevoegen
Lijkt net op een echte baby met een zacht lijfje, realistische babygeluiden en gezichtsuitdrukkingen.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 99,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Deze pop lijkt net op een echte baby met een zacht lijfje, realistische babygeluiden en gezichtsuitdrukkingen. Ze wordt wakker van harde geluiden en gaat dan huilen (met echte tranen). Geef haar dan haar flesje of haar speentje, dan kalmeert ze weer en sluit ze haar oogjes. 

   Bestellen   

Als je haar wangetjes aait, dan geeuwt ze en valt ze in slaap. Als je haar knuffelt en haar wangetjes aait, dan zucht ze tevreden of giechelt ze. Vertroetel haar en zing zacht liedjes voor haar, daar wordt ze rustig van.

Het lijfje is gemaakt van stof. De pop kan dus niet in bad.

Exclusief 4 AA batterijen.

Gewicht 1,51 kg
Afmetingen 46 x 28 x 12 cm (lxbxh)

Sorteren op:

Review toevoegen
Anke van Beem - 07-03-2021 16:55

Nooit ontvangen

J. Nijsten - 16-01-2019 18:41

Via bol.com kreeg ik de babypop en niet via dementie-winkel.nl ook zag ik dat de pop bij bol.com 25 euro goedkoper was. Gebeld met de dementie site en wel direct het verschil terug gekregen. Goed opgelost maar ik heb er wel een naar smaakje aan overgehouden. M'n moeder heeft heel veel rust en plezier van de babypop.

Anneke Veenstra - 29-11-2018 10:19

We hebben het cadeau gedaan aan de huiskamer, waar mijn moeder heeft gezeten. We zien nu niet dagelijks meer, hoe het gaat met de pop, maar eerst lag de pop steeds op een kussen als er niet mee geknuffeld werd, maar nu zagen we vorige week dat ze in een kinderwagen lag. De verpleegkundigen zeiden, dat ze er heel blij mee waren voor de groep.