Composities van essentiële oliën & CO2 extracten

 
Op deze pagina vindt u composities, bereid van essentiële oliën en CO2 extracten. Dit zijn geurige vluchtige oliën zoals olibanum (wierook) uit wierookhars, kaneel uit de kaneelschors, en de kostbare rozenolie uit rozenblaadjes. 
 
Elke olie in de compositie heeft talloze bestanddelen die we – vaak gesteund door wetenschappelijke studies – kunnen gebruiken voor ons fysieke, emotionele, psychische en spirituele welzijn.
 
Deze composities zijn speciaal ontwikkeld om op diverse gebieden effectief te zijn. Denkt u aan Dreamland voor een fijne nachtrust, Pure Air voor een heldere, frisse en schone lucht, Vrij Ademen voor diep doorademen en meer lucht, Relax voor geurige ontspanning en Vrede om te helpen tot rust te komen, los te laten en vrede te (her)vinden.
 
De composities die wij betrekken van De Levensboom zijn 100% natuurzuivere onvervalste oliën. Op de website van het Kennisinstituut Complementaire Zorg, www.kicozo.nl, met wie wij samenwerken op het gebied van workshops en opleidingen, kunt u beschrijvingen en gebruiksadviezen vinden van de afzonderlijke oliën die de compositie vormen. Voor een betere effectiviteit en veiligheid adviseren wij u deze te bestuderen alvorens ze te gebruiken.


 

search