Alledaagse dingen - spel
Alledaagse dingen - spel
1 Review | Review toevoegen
Dit spel bevat mooie kleurenfoto’s van alledaagse voorwerpen verdeeld in zes groepen van elk acht verschillende fotokaarten met dezelfde kleur achtergrond. Met Nederlandse handleiding.

Standaard levertijd

8-11 werkdagen.

€ 58,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Mooie professionele kleurenfoto’s van alledaagse voorwerpen verdeeld in zes groepen van elk acht verschillende fotokaarten met dezelfde kleur achtergrond. De zes groepen zijn: voedsel, speelgoed, huishoudelijke artikelen, persoonlijke bezittingen, kleding, meubels/elektrische apparaten.

Deze set professioneel gefotografeerde kaarten bevat objecten die zowel binnen als buiten te vinden zijn. De kaarten zijn gerangschikt in categorieën, bijvoorbeeld voedsel, huishoudelijke voorwerpen, persoonlijke spullen, kleding, voorwerpen van buitenaf. Het bijbehorende boekje beschrijft de inhoud van de set en bevat suggesties voor het gebruik van de kaarten.

Geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden en kan in groepen of één-op-één situaties worden gebruikt. Het is een waardevolle bron voor het ophalen van herinneringen, ontwikkelen van begrip, het aanmoedigen van expressieve taal, het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

Voorbeelden zijn: kaas, spiegel, waterkoker, erfdieren, skateboard en nog veel meer. 

Het begeleidende boekje (met Nederlandse vertaling) geeft suggesties voor toepassingen en activiteiten.

Inhoud    
  • 48 Geplastificeerde kleurenfoto’s, 210 x 148 mm (A5), verpakt in stevige kartonnen doos.

Sorteren op:

Review toevoegen
Denise - 16-02-2021 09:43

Voorwerpen die herkenbaar zijn voor onze bewoners! Top.