Advies inrichten beleefplekken en beweeggebieden
0 Reviews | Review toevoegen

Dementie-winkel.nl adviseert op welke wijze u beleefplekken en beweeggebieden kunt inrichten volgens de inzichten van dr. Anneke van der Plaats.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Mensen met dementie die in positieve, stimulerende leefomgevingen wonen, voelen zich beter en vertonen minder gedrag dat als problematisch wordt ervaren. Anneke van der Plaats vond een manier om het leven van mensen met dementie en hun verzorgers beter te maken. Als sociaal-geriater heeft ze veel ervaring met dementie.

Hele positieve ervaringen zijn opgedaan met het inrichten van interactieve beleefplekken en beweeggebieden in verpleeghuizen. Beleefplekken zijn plekken waar vooral wat te beleven valt. Denk aan een kinderkamer met kinderwagen, commode, levensechte poppen en kinderkleren die refereren aan de tijd dat mensen zelf kleine kinderen hadden en oproept tot willen zorgen. Of een klushok (mannenkamer) met verantwoorde gereedschappen dat uitnodigt tot klussen.

 

Inrichten beleefplekken en beweeggebieden

Dementie-winkel.nl adviseert in nauwe samenwerking met Omgevingszorg Collectief op welke wijze u beleefplekken en beweeggebieden kunt inrichten.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte voor een inrichtingsplan aanvragen. Wij komen bij u langs. Samen bepalen we het budget. Ook de productie kunnen wij verzorgen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten