GRATIS - Abonnement rustgevende film bij aanschaf van player
0 Reviews | Review toevoegen

Gratis jaarabonnement op rustgevende film bij aanschaf van player. Een anderhalf uur durende natuurfilm die de hele dag doordraait. Speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 164,00
€ 0,00
Prijs per Abonnement

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Gratis jaarabonnement op rustgevende natuurfilm!

Bestel uiterlijk 30 juni 2016 een professionele Player en ontvang het abonnement op de rustgevende natuurfilm ter waarde van € 164,- voor eerste jaar gratis. De eenmalige aanschafkosten van de Player bedragen € 296,45.

Een player met anderhalf uur film die de hele dag doordraait.
Speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie. 

Er is veel wetenschappelijk bewijs dat kijken naar natuur een positief effect heeft op mensen. Er treed een vermindering van angst en onrust op. Tevens heeft kijken naar natuur ook een positieve invloed op het verminderen van agressie en boosheid.

De film speelt continu af en is speciaal gemaakt voor de belevingswereld van mensen met dementie. 

De beelden zijn rustig, eenvoudig en herkenbaar. Ze bevatten niet teveel prikkels, tegelijkertijd houden ze de hersenen aangenaam bezig. Zo krijgen demente mensen voldoende tijd en gelegenheid om de beelden in zich op te nemen. De onderwerpen roepen positieve herinneringen en emoties op.  

De film bestaat grotendeels uit natuurfilm (landschappen en dieren) en diashows van natuurfoto's en beelden van vroeger uit openluchtmusea. De beelden worden ondersteund door natuurgeluid en rustgevende muziek. Bekijk hier een voorproefje!

Voorbeeld rustgevende natuurfilm voor mensen met dementie from Beter door Beeld on Vimeo.

Professionele player

Met de professionele player kan de film gedurende de hele dag doorlopend worden afgespeeld. Zorgverleners hoeven de film niet iedere keer weer op te starten, zoals bij een gewone DVD speler. De toepassing is ook geschikt voor speciaal ingerichte "bioscoopjes" in loopgangen of andere ruimtes, zoals bijvoorbeeld een snoezelkamer. 

De eenmalige aanschafkosten van deze professionele Player bedragen € 296,45. De players worden geleverd met een usb-stick en HDMI kabel voor aansluiten op een beeldscherm.  
De usb-stick blijft eigendom van Beter door Beeld en zal bij beëindigen van het abonnement moeten worden ingeleverd.

Alternatieve manieren van afspelen

De film kan ook op een Centraal netwerk, Narrow casting systeem of TV kanaal vertoond worden. Aanschaf van de professionele Player is dan niet nodig. Vraag voor het realiseren van een dergelijk systeem vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen over dit product neem dan gerust eerst contact met ons op.

  Neem contact op  

Abonnement 

Een abonnement per Televisietoestel kost € 164,- per jaar. 
Bij het abonnement is een jaarlijkse update van 30 minuten nieuwe film inbegrepen.
Het abonnement sluit men af voor onbepaalde tijd, de opzegtermijn is een half jaar.

Mocht u in een instelling voor meerdere televisies een abonnement willen afsluiten, dan zijn de kosten per abonnement aanzienlijk lager. Vraag hiervoor een offerte aan. 

Mocht op de televisie waarvoor u een abonnement wilt afsluiten al een professionele Player aangesloten zijn, dan kunt u volstaan met het afsluiten van een jaarabonnement.

  Neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten