Wonderfoon - mini jukebox
Wonderfoon - mini jukebox
0 Review | Review toevoegen
Een oude gerecyclede PTT-telefoon, aangepast voor mensen met dementie. Draai een nummer en je hoort een liedje van vroeger, een verhaaltje of een boodschap ingesproken door een familielid.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 99,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

De Wonderfoon is een oude, gerecyclede* PTT-telefoon die is omgebouwd tot mini jukebox. De Wonderfoon is speciaal bedacht voor mensen met dementie. Muziek brengt vaak herinneringen terug en de draaischijftelefoon is een herkenbaar apparaat van vroeger. Vaak wordt muziek van vroeger gebruikt. Die muziek, samen met het oude apparaat dat ook uit vervlogen tijden komt, blijkt een mooi middel om ouderen rust te geven, te activeren en soms ook te emotioneren. De Wonderfoon wordt ook regelmatig gebruikt in de gehandicaptenzorg. 

Hoe werkt de wonderfoon

Wanneer iemand de hoorn van de haak neemt klinkt de kiestoon, en wanneer de beller een nummer draait tussen de 0 en de 9, dan speelt de telefoon via de hoorn een liedje af.
Met 3-cijferige codes kan een begeleider of familielid een andere map met liedjes kiezen, kunt u het volume aanpassen of de Wonderfoon op continue afspelen instellen.

Met de Wonderfoon kunnen liedjes, verhaaltjes of zelf ingesproken berichten worden afgespeeld. Door de Wonderfoon met de USB-kabel aan te sluiten op een PC of laptop kun je je eigen geluidsbestanden op de Wonderfoon zetten. Er kunnen 30 liedjes op worden gezet, drie mappen met 10 liedjes. 

* Let op de Wonderfoon is gemaakt met een oud hergebruikt en schoongemaakt PTT T65 telefoontoestel, het is dus geen nieuw toestel, de kleur kan afwijken als het toestel in het verleden bijvoorbeeld lang in de zon heeft gestaan. Ook kunnen er stickers op hebben gezeten waardoor plekken verkleurd zijn.

U ontvangt

- Een kant & klare omgebouwde Wonderfoon met SD kaart waarop liedjes gezet kunnen worden

U kunt ook zelf een T65 toestel ombouwen. Bestel hier de ombouwset inclusief de instructies. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.