Handelingsschema - Wassen en kleden volgens PDL
Wassen en kleden volgens PDL
0 Reviews | Review toevoegen

Download de PDF die laat zien hoe je een volledige wasbeurt op bed kunt geven zonder veel ‘gedraai’, ‘getrek’ en ‘gesjor’, zonder pijn, maar met aandacht en comfort van zorg.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Wanneer iemand met dementie volledig op bed gewassen wordt kan dit voor zowel voor de zorgverlener als voor de persoon zelf de nodige problemen opleveren. Pijn, veel draaien, trekken aan kleding kunnen de wasbeurt tot een terugkerende frustrerende gebeurtenis maken. Om dit tot een minimum te beperken, is het, zeker bij het wassen van passieve (zwaar zorgafhankelijke) mensen, aan te raden om te streven naar systematiek. Door met gerichte en doelbewuste aandacht verzorgen, maakt dat het verzorgen op een zo ontspannen en plezierige manier verloopt. 

Download - Wassen en kleden volgens PDL

Voor het belevingsgericht pdl wassen en kleden is het belangrijk met een aantal punten rekening te houden. Download hier het Handelingsschema in pdf format.

  Download hier   

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten