Vogeltjesboom
Vogeltjesboom
3 Reviews | Review toevoegen
De vogeltjesboom is een zijden ficus waarin enkele gekleurde vogeltjes zijn verwerkt. Door een muziekinstallatie in de voet zijn vogelgeluiden hoorbaar wanneer iemand de boom nadert.

Standaard levertijd

2 á 3 weken na orderbevestiging.

€ 888,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

De gekleurde vogeltjes zijn goed zichtbaar in de mooie grote ficus van uitmuntende kwaliteit, die tevens brandvertragend is. Er is een computer met sensor en speakers verwerkt in de voet en wanneer u de boom nadert op 5 meter zijn telkens andere vogelgeluiden hoorbaar. De sensor reageert supersnel, waardoor het effect is gegarandeerd.

De nieuwe vogeltjesboom heeft een totale hoogte van 205 cm en een mooie stabiele en dichte voet, dus niemand kan er iets in gooien. De vogeltjesboom prikkelt de visuele en auditieve zintuigen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Szr afdeling duet 5 - 04-02-2020 20:53

Zeer mooie boom, mooi geluid en handig dat je het volume kan aanpassen
Voor een vogeltjesboom vind ik het aantal vogeltjes wel wat minder aanwezig, we hebben er zelf extra vogeltjes in gedaan

Francien Rutten - 20-11-2017 22:12

De bewoners genieten van het geluid van de vogels. We hebben de boom in de gang staan, als ze er langs lopen gaan de vogeltjes fluiten. Ik vind alleen dat er te weinig vogels inzitten

STichting Vrienden van Vijverhof Bodegra - 13-10-2017 09:43

Boom ziet er mooi uit , lijkt net echt , mooie vogeltjes er, een fijn geluid.