Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen
Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen Voelmof met knopen en kralen
Voelmof met knopen en kralen
1 Review | Review toevoegen
Een voelmof voor rusteloze handen. Sensomotorische stimulatie kan onrust en verveling tegengaan, de zintuigelijke waarneming verdiepen, contact en ontspanning bevorderen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

€ 79,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Mensen met een dementie in de derde en vierde fase kunnen erg in zichzelf teruggetrokken raken; dit maakt het lastig om hen te bereiken. Een manier om contact te krijgen is door het stimuleren van de zintuigen zoals de tastzin. Door de inzet van een voelkussen is dit op een toegankelijke manier te bewerkstelligen.

Voelkussens zijn gericht op sensomotorische stimulatie. Aaien, knijpen, drukken aan kleurrijke linten, knopen, zachte en ruwe lapjes stof maakt mensen met dementie rustiger maar prikkelt ook hun zintuigen zodat ze alerter blijven.

Producteigenschappen:

  • Een zachte kneedbare bal in de mof
  • Grote blauwe knopen als ogen
  • Verschillende linten
  • Een satijnen zakje
  • Wasbaar (advies: in een waszak of kussensloop)

Sorteren op:

Review toevoegen
Krista Suffeleers - 10-02-2020 12:52

nodigt bewoners (zwaar dementerend) uit tot frutselen. Brengt soms ook rust.