Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory
Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory Voel-memory
Memory - Voel Memory
0 Review | Review toevoegen
Voel-memory bestaat uit 68 kaarten. Elke kaart heeft een andere textuur die te maken heeft met de afbeelding van de natuur of de eigen omgeving. Verschillende spelmogelijkheden.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 79,20
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Voel-Memory spel bestaat uit 68 kaarten (9 x 9 cm) van dik, stevig kwalitatief karton van dat lang meegaat. Elke kaart heeft een andere textuur die te maken heeft met echte afbeeldingen van de natuur (34 kaarten) en de eigen omgeving (34 kaarten).
De groef aan de onderkant van de kaarten zorgt ervoor dat je ze correct kunt plaatsen tijdens het spel.

Spelmogelijkheden:
1. Klassieke paren:
Plaats de kaarten met de afbeelding naar beneden en de groef naar u toe gericht. Draai om de beurt twee kaarten om. Als ze hetzelfde zijn, laat ze dan omgedraaid liggen. Als ze niet hetzelfde zijn, draait u ze opnieuw met de beeldzijde naar beneden tussen de andere kaarten. De winnaar is degene met de meeste paren.
2. Tactiel geheugen:
Plaats de kaarten met de afbeelding naar beneden en de groef naar u toe gericht. Draai om de beurt twee kaarten om op deze manier: de speler draait de eerste kaart, legt deze met de afbeelding naar omhoog en raakt hem aan met zijn vingers. Voordat hij de tweede kaart omdraait, sluit de speler zijn ogen (of gebruik hiervoor Blinddoekjes, zie hieronder) en via aanrakingen probeert hij te raden of beide kaarten hetzelfde zijn. Op dat moment blijven de andere spelers stil zodat hij zich kan concentreren. Als de speler denkt dat beide kaarten identiek zijn, zegt hij dit en opent hij zijn ogen. Als de speler het juist had, mag hij het paar houden en als hij het fout had, legt hij de kaart terug met de afbeelding naar omlaag en mag de volgende speler spelen. De winnaar is de speler met de meeste paren.
3. Herken een afbeelding:
Kies 4 van de 34 speelkaarten. Ontdek de texturen van elke gekozen kaart. Schud de kaarten en plaats ze met de afbeelding omlaag. Sluit uw ogen en neem een van de vier kaarten. Raad welke kaart u hebt gekozen door te voelen en door het zintuiglijke geheugen te gebruiken. Het spel wordt moeilijker als u meer kaarten gebruikt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.