Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm
Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm
Verzwaringsdeken - Protac Ball Blanket™ Calm
0 Review | Review toevoegen
Verzwaringsdeken opgebouwd uit langwerpige kanalen met ballen die in lange rijen naast elkaar liggen. Door de druk op het lichaam heeft de deken een kalmerend effect.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad.

€ 871,20
Prijs per stuk, vanaf
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Voor wie en waarom

Velen gebruiken de Protac Ball Blanket om onder te slapen, anderen gebruiken het af en toe voor een korte periode, om rustiger te worden. Het effect van de Protac Ball Blanket wordt vrij snel waargenomen. Als het de gebruiker helpt, zal hij snel kalmeren door de druk die de balletjes op het lichaam uitoefent. Het effect wordt meestal in de loop van een paar weken duidelijk. De intensiteit van gebruik is per individu verschillend en hangt af van de hoeveelheid stimulans die nodig is en hoe op deze stimulans wordt gereageerd. Het is belangrijk om erop te letten dat de gebruiker niet teveel geprikkeld wordt. Dit kan het geval zijn wanneer de gebruiker te veel slaapt, het gevoel heeft zich niet vrij te kunnen bewegen of daarentegen hyperactief wordt.

Proefperiode

De Protac Ball Blanket mag twee weken worden uitgeprobeerd!

U kunt de deken twee weken uit proberen (alleen in Nederland). Neem in dat geval contact met ons (e-mail) op en vraag naar de voorwaarden. Na de twee weken proefperiode nemen wij contact op om te horen hoe uw ervaringen zijn. U kunt dan beslissen of u de deken wilt aanschaffen, huren (huur/koopsysteem) of retourneren (kosten zijn voor eigen rekening). Meteen bestellen kan natuurlijk ook.

LET OP: buiten Nederland gelden andere prijzen. Neem contact met ons op voordat u bestelt.

Over de deken

De deken Calm is opgebouwd uit langwerpige kanalen met ballen die in lange rijen naast elkaar liggen. Hierdoor biedt de Calm serie een ander soort stimulatie dan de andere dekens. De deken kan met een rits in tweeën worden gedeeld en in een gewone wasmachine worden gewassen. Als de deken wordt opgevouwen neemt hij ongeveer net zoveel ruimte in als een weekendtas, waardoor de deken makkelijk meegenomen kan worden. 

Gebruik bij volwassenen

Volwassenen en ouderen kunnen de Ball Blanket op een gelijke manier gebruiken als kinderen. Het helpt het lichaam tot rust te komen en verbetert het lichaamsgevoel. Hierdoor kan je makkelijker inslapen/doorslapen, lichamelijke en psychische onrust/stress verminderen en in veel gevallen worden vormen van fixatie afgebouwd.

Specificaties

  • Afmeting: 140cm x 200cm
  • Gewicht: 4kg, 7kg of 10kg. Hoe groter het gewicht, hoe meer druk er op het lichaam komt bij gebruik van de deken. 
  • Hoes: katoen of brandvertragend. De deken kan worden besteld met een normale katoenen hoes of met een speciale brandvertragende hoes.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.