Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS tracker met bandje - bruin Tractive - GPS tracker met bandje - bruin Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem blauw Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Locatiegeschiedenis Tractive - Live tracking Tractive - Virtuele omheining Tractive - Virtuele omheining
Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS tracker met bandje - blauw mini Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS tracker met bandje - bruin Tractive - GPS tracker met bandje - bruin Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem blauw Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Locatiegeschiedenis Tractive - Live tracking Tractive - Virtuele omheining Tractive - Virtuele omheining
Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten
10 Reviews | Review toevoegen
Een van de kleinste GPS-trackers waarmee je mensen met dementie die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer live kunt lokaliseren.

Standaard levertijd

Normaal 2-3 dagen.

€ 49,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Een van de kleinste GPS Tracker voor ouderen

Tractive is een GPS-tracker die werkt met een innovatieve app waarmee je mensen met dementie, die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ en zo in gevaarlijke situatie terecht kunnen komen, met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer kunt lokaliseren. Hij is slim, betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Tractive houdt je de hele tijd op de hoogte. 

De tracker is oorspronkelijk ontwikkeld voor het volgen van huisdieren, desondanks is het apparaatje ook heel geschikt voor het volgen van mensen. 

Volg iemand waar en wanneer je maar wilt met deze alles-in-een tracker. Activiteitenmonitoring, meldingen als je iemand veilige zones verlaat, hoogwaardige connectiviteit voor onbeperkt bereik en nog veel meer! Met een abonnement profiteer je van onbeperkte locatietracking. Licht en schokbestendig en 100% waterdicht. Kortom, perfect voor avontuurlijke mensen!         

Een van de kleinste real-time GPS trackers op de markt

Dankzij de geïntegreerde SIM-kaart is accurate real-time internationale wereldwijde GPS-tracking mogelijk. 
 • Klein en licht
  • Standaard: 71 x 17 x 28 mm, 35 gram
  • Mini: 55 x 17 x 28 mm, 25 gram
 • Werkt in meer dan 150 landen - zonder extra kosten
 • Live GPS-tracking met een batterij levensduur van 48 uur batterij oplopend naar 7 dagen met Energiebesparende zones.
 • Volledig opgeladen in 2 uur.

Download de gratis App op je smartphone of tablet en verbind je de tracker met de app. Via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van je app kan je kan vrijwel onmiddellijk zien waar je de tracker zich bevindt. 

Zorgenvrij vanaf slechts € 5,00/maand

Onbeperkte tracking, keuze uit abonnement van 1, 2 of 5 jaar. Nadat je het Tractive GPS-apparaat hebt ontvangen, kun je zelf een abonnement kiezen en het apparaat activeren. Je kunt dan kiezen tussen een BASIC- en een PREMIUM-abonnement en je kunt je gewenste betalingsinterval selecteren. 

Het abonnement is pre-paid. Je betaalt het volledige bedrag aan het begin voor de gekozen abonnementsperiode. Er geldt 30 dagen bedenktijd na de eerste activering van de tracker. Wanneer je in de periode na afloop van de bedenktijd besluit om je abonnement niet te verlengen, dan kan je het abonnement bij Tractive opzeggen. Het abonnement wordt dan aan het einde van de nog lopende abonnementsperiode niet automatisch verlengd. 

LIVE-modus

Ontvang elke 2-3 seconden locatie-updates op belangrijke momenten. Het is ook mogelijk om voor een langere interval voor updates te kiezen waardoor de batterij ook wat langer meegaat. 

Locatiegeschiedenis

Bekijk de activiteiten en ontdek waar iemand is geweest.

Virtuele omheining

Baken veilige zones af, zoals de tuin of de buurt, in de Tractive GPS-app. Ontvang meldingen als de drager deze zone verlaat of betreedt.

Locatie delen

Houd samen met vrienden en familie een oogje in het zeil. Of gebruik een openbare deellink als je de hulp van andere wilt inschakelen om iemand te vinden.

100% waterdicht, schokbestendig en gemakkelijk op te laden

Bijzonder praktisch dankzij een batterijlevensduur tot 7 dagen en snelle oplaadtijd.

14 dagen bedenktijd, en gratis retourneren.

In de doos

 • 1 x Tractive GPS 4 tracker
 • 1 x Bandje of 1x Kunststof klem 
 • 1 x USB-Oplaadkabel
 • 1 x Quick Start Guide in NL - FR - DE - EN
 • Informatie m.b.t. te kiezen abbonnement

Toepassing

De tracker is wel klein en handzaam, maar toch net te groot om rond de pols te dragen. U kunt de tracker dan (bijvoorbeeld) in een handtas of jaszak stoppen. Of met een bandje aan een rollator o.i.d. bevestigen. Het elastische klemmetje kunt u gebruiken worden om bv. aan een broekriem (niet te breed) te bevestigen.

  bestellen - met bandje - Mini  
  bestellen - met kunststof klem - Standaard  

De Tractive GPS mobiele app is compatibel met de volgende apparaten

 • iPhone, iPad en iPod touch met iOS 14 of hoger.
 • Android-apparaten met besturingssysteem 8.0 en hoger (Google Play Services vereist). 
 • Wanneer uw telefoon niet compatible is met de GPS mobiele app, dan kunt u als alternatief de GPS web app gebruiken. Deze kunt u in elke webbrowser openen. U heeft dan wel een internetverbinding nodig.
 • Sommige nieuwe Huawei-telefoons, zoals de Huawei P40-serie en Huawei Mate 40-serie, beschikken niet over Google Play Services. Gebruik in dit geval ook de Tractive GPS web app of een ander apparaat om toegang te krijgen tot alle functies van de app.

Sorteren op:

Review toevoegen
Dementie-winkel.nl - 13-05-2024 19:10

Beste Mirjam, Het klopt inderdaad dat voor het synchroniseren van de GPS-gegevens en het gebruik van de tracker een abonnement is vereist. Het abonnement zorgt ervoor dat de tracker continu verbonden blijft met het netwerk en dat je altijd toegang hebt tot de locatiegegevens. Zo kun je altijd nauwkeurig en real-time de locatie van de tracker controleren.

Mirjam - 10-05-2024 09:20

Heb vraag. Ben aan denken om deze tracker aan te schaffen.
Ik begrijp dat je wel verplicht ben een abonnement erbij af te sluiten van minimaal 5 euro per maand. Klopt dit. Hoop op antwoord van jullie?

Wilko - 06-12-2023 06:08

Mooi , goede tracker. Alleen bleek de batterij levensduur bij lange na niet de beloofde week na 2- 3 dagen is de tracker al leeg. Dat maakt een en ander best lastig te organiseren. De locatie - rapportagehistorie blijft twee weken bewaard, maar is iet meer dan een "heat map"waar overal geweest binnen een ingestelde tijdrange. Dat maakt een analyse wel bewerkelijker, maar t kan wel allemaal.

Ils - 23-10-2023 09:11

Heel tevreden met het toestel. In real time kan ik nu mijn dementerende vader volgen. Het ingeven van veilige en onveilige zones is zeer handig. De push berichten zijn ook handig. Zo kan hij toch nog met de fiets in het dorp rondrijden en kunnen we hem die vrijheid geven.

Frank - 17-06-2023 19:03

Prima apparaat! Fijn om te weten waar mijn dementerende moeder uithangt als ze aan de wandel gaat.
Het eventueel instellen van een gebied waar binnen mag wandelen hoeven we nu nog niet te gebruiken.
Het geeft ons als mantelzorgers rust en vertrouwen als onze moeder aan de wandel gaat.

marijke - 08-02-2023 18:19

Werkt perfect! Je kunt een gebied instellen waar de drager niet buiten mag. Wanneer het gebeurd krijg je een melding.
We gebruiken het voor mijn dementerende echtgenoot.

Miriam - 08-01-2023 19:30

Geweldig!! Makkelijk te instaleren...en via een app direct te zien waar iemand zich bevind.

Corrie Wielaard - 21-02-2022 14:45

Hij doet wat hij moet doen. Het enigste is dat het heel lang duurt voordat hij geactiveerd is.

Dementie-winkel.nl - 17-12-2021 16:28

Hartelijk dank voor uw begrijpelijke review. Fijn te lezen dat de tracker wel doet wat íe moet doen. De meeste trackers die wij aanbieden zijn specifiek voor mensen ontwikkeld. Soms bieden we bewust een ‘dierentracker’ aan omdat het apparaatje dan functionele voordelen biedt die we mensen niet willen onthouden. Daarom is de originele handleiding inderdaad voor diereneigenaren is geschreven. Daar kunnen wij helaas niets aan doen.

Helen Peters - 14-12-2021 15:09

Het doet wat hij moet doen.
Je schaft het aan voor je demente moeder.
Echt erg vind ik dat gebruiksaanwijzgingen en programma, op dieren is afgesteld.
Het is al pijnlijk genoeg voor mantelzorgers.

Activiteiten , hoeveel km etc. Goede Ict- ter kan dit ook aanpassen voor mensen.

GPS tracker - functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
GPS tracker - alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
GPS tracker - draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
GPS tracker - abonnement vorm
GPS tracker - huren of kopen
Huren
Kopen
GPS tracker - voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen