Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - GPS tracker met bandje - blauw Tractive - GPS tracker met bandje - blauw Tractive - GPS tracker met bandje - wit Tractive - GPS tracker - met bandje wit Tractive - GPS-tracker - met bandje wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem blauw Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Locatiegeschiedenis Tractive - Live tracking Tractive - Virtuele omheining Tractive - Virtuele omheining Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten
Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - GPS tracker met bandje - blauw Tractive - GPS tracker met bandje - blauw Tractive - GPS tracker met bandje - wit Tractive - GPS tracker - met bandje wit Tractive - GPS-tracker - met bandje wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem wit Tractive - GPS-tracker - met kunststof klem blauw Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten Tractive - Locatiegeschiedenis Tractive - Live tracking Tractive - Virtuele omheining Tractive - Virtuele omheining Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten
Tractive - Kleine en slimme GPS-tracker voor buiten
5 Reviews | Review toevoegen
Een van de kleinste GPS-trackers waarmee je mensen met dementie die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer live kunt lokaliseren.

Standaard levertijd

Normaal 2-3 dagen.

€ 49,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Een van de kleinste GPS Tracker voor ouderen

Tractive is een GPS-tracker die werkt met een innovatieve app waarmee je mensen met dementie, die de neiging hebben om ‘af te dwalen’ en zo in gevaarlijke situatie terecht kunnen komen, met behulp van een app op je smartphone, tablet of computer kunt lokaliseren. Hij is slim, betaalbaar en zeer gebruiksvriendelijk. Tractive houdt je de hele tijd op de hoogte. De tracker is oorspronkelijk ontwikkeld voor het volgen van huisdieren.   

Volg iemand waar en wanneer je maar wilt met deze alles-in-een tracker. Activiteitenmonitoring, meldingen als je iemand veilige zones verlaat, hoogwaardige connectiviteit voor onbeperkt bereik en nog veel meer! Met een abonnement profiteer je van onbeperkte locatietracking. Licht en schokbestendig en 100% waterdicht. Kortom, perfect voor avontuurlijke mensen!                         

Een van de kleinste real-time GPS trackers op de markt

Dankzij de geïntegreerde SIM-kaart is accurate real-time internationale wereldwijde GPS-tracking mogelijk. 
 • Klein en licht 
  • formaat: 71 x 17 x 28 mm
  • gewicht: 35 gram
 • Werkt in meer dan 150 landen - zonder extra kosten
 • Live GPS-tracking met een batterij die een levensduur heeft tot 7 dagen
Download de gratis App op je smartphone of tablet en verbind je de tracker met de app. Via de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van je app kan je kan vrijwel onmiddellijk zien waar je de tracker zich bevindt. 

Zorgenvrij vanaf slechts € 5,00/maand

Onbeperkte tracking, keuze uit abonnement van 1, 2 of 5 jaar. Nadat je het Tractive GPS-apparaat hebt ontvangen, kun je zelf een abonnement kiezen en het apparaat activeren. Je kunt dan kiezen tussen een BASIC- en een PREMIUM-abonnement en je kunt je gewenste betalingsinterval selecteren. 

Het abonnement is pre-paid. Je betaalt het volledige bedrag aan het begin voor de gekozen abonnementsperiode. Er geldt 30 dagen bedenktijd na de eerste activering van de tracker. Wanneer je in de periode na afloop van de bedenktijd besluit om je abonnement niet te verlengen, dan kan je het abonnement bij Tractive opzeggen. Het abonnement wordt dan aan het einde van de nog lopende abonnementsperiode niet automatisch verlengd. 

LIVE-modus

Ontvang elke 2-3 seconden locatie-updates op belangrijke momenten. Het is ook mogelijk om voor een langere interval voor updates te kiezen waardoor de batterij ook wat langer meegaat. 

Locatiegeschiedenis

Bekijk de activiteiten en ontdek waar iemand is geweest.

Virtuele omheining

Baken veilige zones af, zoals de tuin of de buurt, in de Tractive GPS-app. Ontvang meldingen als de drager deze zone verlaat of betreedt.

Locatie delen

Houd samen met vrienden en familie een oogje in het zeil. Of gebruik een openbare deellink als je de hulp van andere wilt inschakelen om iemand te vinden.

100% waterdicht, schokbestendig en gemakkelijk op te laden

Bijzonder praktisch dankzij een batterijlevensduur tot 7 dagen en snelle oplaadtijd.

14 dagen bedenktijd, en gratis retourneren.

In de doos

 • 1 x Tractive GPS 4 tracker
 • 1 x Bandje of 1x Kunststof klem 
 • 1 x USB-Oplaadkabel
 • 1 x Quick Start Guide in NL - FR - DE - EN
 • Informatie m.b.t. te kiezen abbonnement

Toepassing

De tracker is wel klein en handzaam, maar toch net te groot om rond de pols te dragen. U kunt de tracker dan (bijvoorbeeld) in een handtas of jaszak stoppen. Of met een bandje aan een rollator o.i.d. bevestigen. Het elastische klemmetje kunt u gebruiken worden om bv. aan een broekriem (niet te breed) te bevestigen.

  bestellen - met bandje  
  bestellen - met kunststof klem  

Sorteren op:

Review toevoegen
marijke - 08-02-2023 18:19

Werkt perfect! Je kunt een gebied instellen waar de drager niet buiten mag. Wanneer het gebeurd krijg je een melding.
We gebruiken het voor mijn dementerende echtgenoot.

Miriam - 08-01-2023 19:30

Geweldig!! Makkelijk te instaleren...en via een app direct te zien waar iemand zich bevind.

Corrie Wielaard - 21-02-2022 14:45

Hij doet wat hij moet doen. Het enigste is dat het heel lang duurt voordat hij geactiveerd is.

Dementie-winkel.nl - 17-12-2021 16:28

Hartelijk dank voor uw begrijpelijke review. Fijn te lezen dat de tracker wel doet wat íe moet doen. De meeste trackers die wij aanbieden zijn specifiek voor mensen ontwikkeld. Soms bieden we bewust een ‘dierentracker’ aan omdat het apparaatje dan functionele voordelen biedt die we mensen niet willen onthouden. Daarom is de originele handleiding inderdaad voor diereneigenaren is geschreven. Daar kunnen wij helaas niets aan doen.

Helen Peters - 14-12-2021 15:09

Het doet wat hij moet doen.
Je schaft het aan voor je demente moeder.
Echt erg vind ik dat gebruiksaanwijzgingen en programma, op dieren is afgesteld.
Het is al pijnlijk genoeg voor mantelzorgers.

Activiteiten , hoeveel km etc. Goede Ict- ter kan dit ook aanpassen voor mensen.

GPS tracker functies
Alarmknop
Activiteit- en/of valdetectie
Spreek- en luisterverbinding
Veilige zone instellen
Waterdicht
Waterresistent
Alarmering naar ...
Familie of mantelzorger
Zorgcentrale
Draagvorm
Clip
Horloge
Om de nek
Riem-bevestiging
Schoenzool
Sleutelbos-bevestiging
Abonnement vorm
Huren of kopen
Huren
Kopen
Voor mannen/vrouwen
Mannen
Vrouwen