Tijdschrift Zorg+Welzijn Totaal - Jaarabonnement, website, nieuwsbrief en 850 dagbestedingsactiviteiten Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement. Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement. Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement.
Tijdschrift Zorg+Welzijn Totaal - Jaarabonnement, website, nieuwsbrief en 850 dagbestedingsactiviteiten Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement. Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement. Activiteiten & begeleiding. Pasklaar Online Only. Jaarabonnement.
Tijdschrift Zorg+Welzijn Totaal - Jaarabonnement, website, nieuwsbrief en 850 dagbestedingsactiviteiten
0 Review | Review toevoegen
Zorg+Welzijn voorziet je dagelijks van kennis, inspiratie en meer. Nieuw toegevoegd aan het abonnement: meer dan 850 zinvolle dagbestedingsactiviteiten online (voorheen Pasklaar).

Standaard levertijd

Leverbaar

€ 219,00
Prijs per jaarabonnement vanaf
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Per januari 2019 zijn de titels Dagbesteding en JeugdenCo opgenomen in Zorg + Welzijn. Als Zorg+Welzijn abonnee heb je daarnaast gratis toegang tot de online magazine's Sociaal Bestek en Jeugdbeleid. Nieuw toegevoegd aan het abonnement: meer dan 850 zinvolle dagbestedingsactiviteiten online (voorheen Pasklaar).

Zorg+Welzijn voorziet je dagelijks van kennis, inspiratie en meer. Met Zorg+Welzijn Totaal:
  • Ben je geinformeerd over gehele breedte sociaal domein.
  • Maak je kennis met het werk van jouw collega’s in dit dynamische werkveld
  • Ontvang je 6x per jaar het inspirerende magazine
  • Premium content online exclusief voor abonnees met duiding en achtergronden bij het nieuws
  • Meer dan 850 zinvolle dagbestedingsactiviteiten online
  • € 50,- korting op Zorg+Welzijn congressen

Meer over Zorg+Welzijn

Met Zorg+Welzijn ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het sociaal domein. We voorzien je van relevante achtergrondverhalen, inspirerende interviews, prikkelende columns, hartverwarmende reportages en handige tips.

Onze website www.zorgwelzijn houd je 24/7 op de hoogte houdt van het meest relevante nieuws. De duiding van dat nieuws? Daar hebben wij ons top netwerk van kopstukken, bloggers en journalisten voor, die zorgen steeds weer voor een verfrissend perspectief op ons werkveld.

Naast onze website hebben we ook een magazine waar inspiratie en verbinding centraal staan. Maak kennis met het werk van jouw collega’s in dit dynamische werkveld en blijf op de hoogte van de veranderingen in de jeugdzorg, ggz, de gehandicaptenzorg, het jongerenwerk, het zorgen in de wijk, het welzijnswerk en de thuiszorg. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar. Bekijk hier een hoofdstuk uit het tijdschrift.

Daarnaast zorgt de Zorg+Welzijn e-nieuwsbrief dat je het meest recente nieuws uit het sociaal domein hebt, met daarnaast de duiding van het nieuws, blogs en vacatures. Dan ben je bij het eerstvolgende teamoverleg helemaal up2date.

Abonnement

Het tijdschrift verschijnt 6x per jaar. Hiervoor ontvangt u 1x per jaar een factuur à € 186. Het abonnement is opzegbaar per jaar, minimaal twee maanden voor nieuwe abonnementsperiode.

U kunt kiezen uit 'Online only' of 'Tijdschrift plus Online'.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.