Theatervoorstelling - Nico en zijn netwerk
Theatervoorstelling - Nico en zijn netwerk
0 Review | Review toevoegen
Leren door beleven. Twee uur durend theaterprogramma met spel, kennisoverdracht en muziek over het leven met de diagnose dementie. Hoe moet het verder met Nico en zijn netwerk.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

De voorstelling is geschikt voor zorgmedewerkers, vrijwilligers maar ook zeker voor mantelzorgers, familieleden, of naasten van mensen met dementie!

Inhoud

Nico is weduwnaar en woont nog zelfstandig. Toch gaat het lichamelijk en geestelijk steeds wat minder met hem. Hij wordt meer en meer afhankelijk van de zorg van zijn naasten. Nu ook nog eens de partner van zijn zoon een baan krijgt aan de andere kant van het land, wordt het helemaal een toer... Hoe moet het verder met Nico en zijn netwerk?

In de voorstelling besteden we aandacht aan de dilemma's waar een mantelzorger tegenaan loopt, verkennen we het netwerk van Nico en zoeken we naar oplossingen om als zorgprofessional beter samen te werken met Nico en het netwerk van Nico.

De voorstelling is interactief en zeer geschikt voor 'alle punten van de driehoek'; zorgprofessionals, cliënten en mantelzorgers.... bij voorkeur misschien wel samen. De voorstelling brengt inzicht voor de verschillende partijen en helpt het gesprek in de driehoek op gang.

Programma

Het programma wordt in overleg samengesteld. Het volledige programma duurt ca. 2 uur. Een verkorte versie is mogelijk. 
Het stuk wordt gespeeld door drie acteurs en een muzikant.

Praktische informatie

De theatervoorstelling wordt op een lokatie naar wens georganiseerd. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.
Vraag hier geheel vrijblijvende een offerte aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.