Tastkussen - Vrolijk Tastkussen - Vrolijk Tastkussen - Vrolijk - onderkant met bloemen Tastkussen - Vrolijk - onderkant met bloemen
Tastkussen - Vrolijk Tastkussen - Vrolijk Tastkussen - Vrolijk - onderkant met bloemen Tastkussen - Vrolijk - onderkant met bloemen
Tastkussen - Vrolijk
2 Reviews | Review toevoegen
Een voelkussen voor rusteloze handen. Sensomotorische stimulatie kan onrust en verveling tegengaan, de zintuigelijke waarneming verdiepen, contact en ontspanning bevorderen.

Standaard levertijd

14-21 dagen indien op voorraad

€ 129,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Mensen met een dementie in de derde en vierde fase kunnen erg in zichzelf teruggetrokken raken of onrustig door gebrek aan zintuigelijke prikkels. Tastkussens zijn gericht op sensomotorische stimulatie. Aaien, knijpen, drukken aan kleurrijke linten, knopen, zachte en ruwe lapjes stof maakt mensen met dementie rustiger en prikkelt ook hun zintuigen zodat ze alerter blijven.

Door de vrolijke kleuren is het een echte eyecatcher. Daardoor zullen mensen die overprikkeld zijn al snel geneigd zijn om bij zo’n kussen te gaan zitten. Door het friemelen en plukken aan het kussen wordt de persoon rustig en worden tegelijkertijd de zintuigen op een goede manier gestimuleerd, waardoor onderprikkeling voorkomen wordt.

  • Het kussen wordt met de hand gemaakt
  • Kleur van het kussen kan afwijken van deze foto
  • De diameter van het kussen - 30 cm 

Sorteren op:

Review toevoegen
Jolanda humanitas - 06-02-2020 22:50

Levering duurde wat lang door de kerst. Kussen vind ik klein. Vind prijs ook erg duur voor het kussen had er meer van verwacht. Bewoner speelt er ook niet erg veel mee. Persoonlijk zal ik volgende keer deze niet meer bestellen.

Jolanda - 13-08-2019 21:45

Het kussen is snel geleverd, het kussen ziet er goed en stevig uit.
De prijs van het kussen vind ik wel erg hoog, het kussen is ook klein, aan de andere kant voor de bewoner wel handzaam.