Spel: een Boel Gevoel
Spel: een Boel Gevoel
0 Review | Review toevoegen
In dit spel vind je veertig gevoelens en veertig verschillende vragen. Juist buiten de emoties van het moment kan het prettig zijn om, spelenderwijs en in alle rust, je gevoelens te bespreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

ÔéČ┬á31,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Of het nu grappig, ontroerend, gewoon of bijzonder is; vaak zijn gevoelens en reacties herkenbaar. Juist buiten de emoties van het moment kan het prettig zijn om, spelenderwijs en in alle rust, je gevoelens te bespreken. Woorden geven je de mogelijkheid om wat zich van binnen afspeelt naar buiten te brengen. Het bouwt een brug van jezelf naar de ander.  

In dit spel vind je veertig gevoelens en veertig verschillende vragen. De gevoelens zijn onderverdeeld in vijf categorieën, die de bekendste basisemoties vertegenwoordigen: boos, bang, verdrietig, blij en body (direct fysieke emoties).  

Naast dat dit dus een zinvol spel is, levert het ook heel veel plezier en leuke gespreksstof op! 

Geschikt voor gezinnen en klassen en in professionele setting. 

Noortje Wierenga werkt bij buroboaz, een bureau voor christelijke coaching, waar ze cursussen en trainingen geeft aan kinderen en ouders. Ze deed de studie Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie bij het Kempler Instituut Nederland en rondde de master Gestalttherapie af. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.