Openhartig Zingeving
Openhartig Zingeving
0 Review | Review toevoegen
Je ontdekt wat een ieder drijft, waar je echt blij van wordt en wat er wezenlijk toe doet in je leven. Niet omdat het moet, maar omdat het betekenisvol voelt. Spel voor twee of meer spelers.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 20,19
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Productbeschrijving

We kennen allemaal de behoefte aan zingeving. De behoefte dat wat we doen in het leven ook waarde heeft. Vaak gaat dat niet over moeten, maar over wat goed en betekenisvol voor je voelt. Keuzes te over en zingeving is voor iedereen anders. Maar wat en hoe kies je? Openhartig Zingeving prikkelt je na te denken over dat wat je inspireert en waar je energie van krijgt.

Bij dementie is dat extra belangrijk. Zingeving kan de aandoening dragelijker maken.

   bestellen   

Wat geeft je leven zin? Met behulp van vragen uit verschillende invalshoeken haal jij naar boven waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Vragen als:
  • Wat is een belangrijke levensles die jij ooit van iemand hebt geleerd?
  • Waar was je als kind gepassioneerd over?
  • Welke medespeler is volgens jou heel zinvol bezig in zijn of haar leven? Leg uit waarom jij dat vindt.
  • Gedachten en ideeën over zingeving met elkaar delen, laat diepste drijfveren omhoog komen en inspireert om er ook iets mee te doen!
  • Laat je verrassen en kom meer te weten over je vrienden, familieleden en over jezelf! Dit uitdagende spel is bestemd voor twee of meer spelers en kan met wie en waar dan ook gespeeld worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.