Snoeskat - Snoezel robotkat Snoeskat - Snoezel robotkat Snoeskat - Snoezel robotkat
Snoeskat - Snoezel robotkat Snoeskat - Snoezel robotkat Snoeskat - Snoezel robotkat
Snoeskat - Snoezel robotkat (wasbaar)
0 Review | Review toevoegen
Snoeskat is een interactieve knuffel die bijzonder geschikt is om mensen met dementie te activeren en bezig te houden. Voor ontspanning, sociaal contact en zingeving door ergens voor te kunnen zorgen.

Standaard levertijd

Twee weken.

€ 598,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Snoeskat - Snoezel robotkat

Snoeskat is een interactieve knuffel die bijzonder geschikt is om mensen met dementie te activeren en bezig te houden. Bij de ontwikkeling waren wetenschappelijke bevindingen bepalend voor het gevoel, het uiterlijk, de maat, het gewicht en de technologie.

De (wasbare) Snoeskat is zo geprogrammeerd dat deze automatisch reageert op bewegingen en zo de interactie bevordert. Zodra de kat is geactiveerd via de bewegingssensor, zal deze met verschillende tussenpozen realistisch akoestisch miauwen en spinnen. Bij geen gebruik/beweging, gaat het na ca. 3 minuten in de ruststand.

De pluche katten kunnen de zintuiglijke, cognitieve en motorische vaardigheden stimuleren. De toegepaste stoffen en materialen hebben verschillende structuren en contrasten, als extra activerend element zijn de voorpoten van de katten gevuld met korrels om speels knijpen te stimuleren.
Dankzij het gewicht van ca. 1.2 kg en de lichaamslengte van ca. 45 cm, is de snoeskat goed voelbaar bij het knuffelen. Liggend op schoot, geeft het een zachte druk die rusteloze mensen kan helpen zich te concentreren en te kalmeren.

De voordelen van Snoeskat:

  • hoge acceptatiegraad; veel mensen hebben goede herinneringen aan katte
  • hygiënisch; de vacht kan worden gewassen in een wasmachine
  • oplaadbaar; draadloos oplaadbare accu (usb)
  • robuust; de gebruikte materialen en technologie kan tegen een stootje
  • veilig; conform Europese veiligheidsvoorschriften EN 71
De pluizige, zachte kat kan een kalmerend effect hebben en een trouwe en betrouwbare metgezel zijn voor mensen met een verstandelijke beperking en mensen met dementie.

Een complete set bestaat uit:
  • 1 romp, 1 (wasbare) vacht,1 Varta draadloos oplaadstation (usb) en NL gebruikersaanwijzing.
  neem contact op  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.