Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden
Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden
Slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden
0 Reviews | Review toevoegen
Quindy persoonlijke geluidsmachine is een slaaphulp met 9 natuurlijke geluiden om slapeloosheid, slaapproblemen en gesnurk tegen te gaan.

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 39,95
Prijs per stuk vanaf
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Quindy’s persoonlijke geluidsmachine garandeert dat slapeloosheid, slaapproblemen en gesnurk minder wordt. 

De voordelen

  • Betere slaap en focus
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • LED aan/uit functie
  • Auto-off timer - Kies zelf de duur van afspelen (15-30-60 minuten)
  • Compact, draagbaar en licht
  • Oplaadbare batterij en gaat tot 36 uur lang mee met slechts 1,5 uur opladen
Het is bedtijd, jij gaat lekker slapen maar dan begint het al. Gedachten die beginnen spelen, steeds meer omgevingsgeluid om je heen. Het is alweer de zoveelste nacht op rij! Je bent niet de enige, wij begrijpen jou.

Je hebt al zoveel manieren geprobeerd, zo hard je best gedaan. Je wordt ook niet kwalijk genomen want er staat zoveel op het internet. Geen zorgen. Jouw oplossing schuilt zich hieronder.

Quindy’s White Noise

Quindy’s white noise machine creëert dé perfecte omgeving door natuurlijke geluiden uit te zenden die een ontspannen werking op het lichaam hebben. De hersenen nemen de positieve geluiden op waardoor factoren van buitenaf moeilijk op te vangen zijn. Zo komen jouw hersenen uiteindelijk tot rust en wordt jij heerlijk ontspannen.

Wat deskundigen jou vertellen

Je hersenen werken op frequenties die verbonden staan met je zintuigen. Frequenties van white noise zijn geluidmaskeerders. White noise is wetenschappelijk bewezen en wordt door artsen en deskundigen aangeraden om te gebruiken voor focus, ontspanning en het kalmeren van kinderen. 

Ruime keuze aan geluiden

Quindy's geluidsmachine komt met maar liefst 9 soorten natuurlijke geluiden, zodat het lichaam meer dan genoeg mogelijkheden om tot rust te komen. Deze geluiden zijn helder en zonder onderbrekingen. Voor de volledige lijst van geluiden verwijzen we je naar de afbeeldingen of productspecificaties.

Extra features

Naast de ademende LED lamp heeft de white noise machine een hoge kwaliteit ingebouwde speaker met een instelbare volumeregeling. Met het rustgevende licht en droomt jouw kindje binnen een paar minuten heerlijk weg. 

100% klant tevredenheidsgarantie
Numsy neemt jouw gezondheid serieus en biedt daarom persoonlijke afterservice met veel informatie en onvoorwaardelijke garantie aan. In het onwaarschijnlijke geval dat je ontevreden bent met onze producten krijg jij het gehele aankoopbedrag terug!


   Bestellen   

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.