Silent Disco - Starterspakketten (hoofdtelefoons en zender) Silent Disco - Starterspakket 5 stuks Silent Disco - Starterspakket 16 stuks Silent Disco - Starterspakketten (hoofdtelefoons en zender)
Silent Disco - Starterspakketten (hoofdtelefoons en zender) Silent Disco - Starterspakket 5 stuks Silent Disco - Starterspakket 16 stuks Silent Disco - Starterspakketten (hoofdtelefoons en zender)
*Silent Disco - Starterspakket (hoofdtelefoons en zender)
0 Review | Review toevoegen
Starterspakket voor het makkelijk organiseren van een Silent Disco. Bewoners kunnen zorgeloos naar muziek van vroeger luisteren, zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Keuze: 5 of 16 koptelefoons.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 335,00
Prijs per Starterspakket
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

In stilte verbonden, samen genieten!

Een leuke muziekactiviteit organiseren is gegarandeerd met deze complete Silent Disco starterspakketten. Want juist een silent disco kan voor mensen met dementie aantrekkelijk zijn: 

Minimaliseert overprikkeling: Mensen met dementie kunnen vaak overweldigd raken door te veel externe prikkels, zoals harde geluiden en drukte. Een silent disco, waarbij de muziek via hoofdtelefoons wordt beluisterd, helpt om externe ruis te verminderen en minimaliseert zo de kans op overprikkeling, wat voor mensen met dementie een positief effect kan hebben op hun gemoedstoestand.

Individuele ervaring: Bij een silent disco kan elke persoon zijn of haar eigen muziekervaring hebben, aangezien iedereen zijn eigen hoofdtelefoon heeft. Dit geeft mensen met dementie de vrijheid om te genieten van hun favoriete muziekgenres of liedjes zonder rekening te hoeven houden met de muzieksmaak van anderen. Dit persoonlijke aspect kan hun betrokkenheid vergroten en een gevoel van autonomie bevorderen.

Sociale interactie: Ondanks dat het een individuele muziekervaring is, kan een silent disco toch een gevoel van gemeenschap en sociale interactie bevorderen. Mensen met dementie kunnen samen deelnemen aan de activiteit, dansen, glimlachen en elkaars gezelschap ervaren zonder dat er harde muziek of luide gesprekken zijn die hen kunnen afschrikken.

Beweging en lichaamsbeweging: Dansen is een vorm van fysieke activiteit die kan bijdragen aan het behouden van motorische vaardigheden en coördinatie bij mensen met dementie. Een silent disco moedigt hen aan om te bewegen op hun eigen tempo en comfortniveau, wat een positief effect kan hebben op hun welzijn.

Emotionele expressie: Muziek kan een krachtig hulpmiddel zijn om emoties te uiten, zelfs als verbale communicatie moeilijker wordt door dementie. Door naar muziek te luisteren en te dansen, kunnen mensen met dementie hun gevoelens uiten en zichzelf op een non-verbale manier uitdrukken.

Vermindert stigma: Stigma en vooroordelen rond dementie kunnen leiden tot sociale isolatie. Een silent disco is een inclusieve activiteit waarbij mensen met dementie samen kunnen komen zonder zich gestigmatiseerd te voelen. Het kan ook familieleden en verzorgers betrekken, waardoor het begrip en de acceptatie van dementie worden bevorderd.

Het is belangrijk op te merken dat elke persoon met dementie uniek is, en wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Het is altijd raadzaam om rekening te houden met individuele voorkeuren en behoeften bij het organiseren van activiteiten voor mensen met dementie.

Specificaties

U kunt kiezen uit:
 
  • Een pakket met 5 hoofdtelefoons, 1 zender en opladers
  • Een pakket met 16 hoofdtelefoons, 1 zender, 1 opbergbak en opladers 

Wanneer u een ander aantal hoofdtelefoons wilt bestellen:   vraag dan vrijblijvend een offerte aan  
 
  • De zender is makkelijk aan te sluiten op bijvoorbeeld een laptop of iPad. Hiermee is het mogelijk om vervolgens via Spotify muziek van toen en nu af te spelen.
  • De accu van de hoofdtelefoons gaan 8 uur mee. Daarna is deze leeg.
  • De hoofdtelefoons zijn makkelijk weer op te laden met de opladers.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.