Seniorentelefoon - Geemarc DECT295-1 - Single DECT en vaste telefoon met foto toetsen
Seniorentelefoon - Geemarc - AmpliDect 295 Combi-Photo - Vaste telefoon met extra handset
4 Reviews | Review toevoegen
Gebruiksvriendelijke seniorentelefoon met drie eenvoudige FOTO TOETSEN en antwoordapparaat.

Standaard levertijd

Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 114,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Deze Senioren telefoon met antwoordapparaat is een huistelefoon die daarnaast ook een draagbare telefoon heeft. Hierdoor hoeft u dus, wanneer u aan het bellen bent, niet bij de huistelefoon te blijven staan of zitten. Daarnaast zit er op de vaste huistelefoon ook een antwoordapparaat waardoor u dus wanneer u niet op kunt nemen ingesproken berichten kunt ontvangen.

De Senioren telefoon met antwoordapparaat is ideaal voor ouderen die in een wat grotere woning wonen of graag ten alle tijden een telefoon bij de hand willen hebben. Een groot voordeel van de telefoon is dat er een draagbare telefoon bij zit die direct contact maakt met de vaste telefoon. Hierdoor heeft u dus geen extra telefoon aansluiting nodig in huis.

De senioren telefoon heeft een telefoonboek met maar liefst 50 geheugens, deze geheugens kunt u vullen met nummers naar keuze. Zodra u gebeld wordt door één van de nummers die u opgegeven heeft in het telefoonboek, ziet u de naam van deze persoon op het display van de vaste telefoon verschijnen. Zo ziet u dus meteen wie u aan het bellen is. Verder is de vaste telefoon én de draagbare telefoon voorzien van drie fototoetsen. Deze fototoetsen dienen als snelkeuzetoetsen en u kunt zelf bepalen wie u als deze snelkeuze nummers wilt hebben.

De Senioren telefoon heeft ook een antwoordapparaat. Dit is ideaal. Hierdoor kunt u dus een ingesproken bericht ontvangen wanneer u de telefoon niet kunt opnemen. Daarnaast kunt u meteen zie wie u gebeld heeft.

Tot slot is de seniorentelefoon voorzien van extra grote toetsen, een SOS knop, een bellampje waarmee u niet alleen hoort dat u gebeld wordt maar het ook ziet, een luidsprekerfunctie op zowel de vaste telefoon als de draagbare telefoon en een "boost-knop" waarmee u het belvolume met 30dB kunt verhogen.

Productspecificaties:
 • Groot verlicht display;
 • Naam- en nummerweergave;
 • Telefoonboek met 50 geheugens;
 • Bellampje “Zien dat er gebeld wordt”;
 • 3 Fototoetsen;
 • Instelbaar gespreksvolume met boostfunctie (+30dB);
 • Ingebouwd antwoordapparaat;
 • Foto snelkeuze nummers;
 • Montage (optioneel): wand.
TIPS
 • een extra (losse) handset is aan deze Seniorentelefoon te koppelen.
 • wilt u extra geluid of lichtsignalen zodra iemand belt? Overweeg de Doro RingPlus.
 • wilt u een nummer kunnen blokkeren? Dan raden we als toevoeging een Blocky aan. Andere oplossing is de Senioren telfoon Amplidect 595.
Zie hieronder bij Relevante Producten voor directe links naar betreffende items.

Sorteren op:

Review toevoegen
Mo - 14-03-2024 20:19

Telefoon is helemaal niet schikt voor mensen met dementie. Normaal gesproken zou de verbinding verbroken moeten worden als je de hoorn van de handset weer op de haak legt. Helaas is dit bij deze telefoon niet zo. Je moet de dementerende dan leren dat ze altijd op de rode “verbreek verbinding” knop moeten drukken voordat ze de hoorn op de haak leggen. Dit kan je ze niet meer leren. Dus ze zijn nu altijd “in gesprek”. Dit werkt dus niet. Zelfs bij onze standaard normale telefoon werkt dit niet zo, dan kun je ook gewoon de hoorn op de haak legge. Bizar dat een extra handeling vereist is bij een dementietelefoon. Deze gaat dus retour.

Anne - 28-06-2022 12:44

Deze telefoon is een uitkomst voor mijn moeder met dementie. Met haar gewone telefoon lukte het haar regelmatig niet meer te bellen. Met deze telefoon belt ze ons weer. Erg belangrijk in nood en voor sociale contacten. Voordeel is de combi vaste telefoon en los toestel. Als het losse toestel zoek is, kan ze altijd met het vaste bellen. Nadeel is dat er weinig fototoetsen geprogrammeerd kunnen worden: 3 op het vaste en 4 op het losse toestel. Het zou fijn zijn als dementie-winkel.nl uitbreidingssets aanbiedt. Toestel is tevens geschikt voor slechthorenden en slechtzienden.

Louis - 16-07-2020 15:09

Onlangs aangeschaft. Telefoon werkt naar behoren. Er zit echter geen Nederlandstalige handleiding bij. Deze is ook niet van internet af te downloaden. Niet handig om deze telefoon voor ouderen aan te bieden via dementie-winkel.nl

Wouter - 13-06-2020 20:48

telefoon is geleverd, maar later dan afgesproken en wat knullig verpakt. Telefoon werkt goed, tevreden over het product.

Telefonie - soort product
Mobiele telefoon
Smartphone
Huistelefoon
Accesoires
Telefonie - mobiel/smartphone functies
Alarmknop
Beeldbellen
Camera
Geheugentoetsen
GPS tracking/locatie bepalen
HAC (gehoorapparaatcompatibiliteit)
Hulp en/of beheren op afstand
Internet
Optisch belsignaal
Valdetectie
Telefonie - huistelefoon functies
Alarmknop
Antwoordapparaat
Antwoorden op afstand
Draaischijf
Druktoetsen
Fototoetsen
Geheugentoetsen
GSM - Simkaart
HAC (gehoorapparaatcompatibilteit)
Optisch belsignaal
Reguleerbaar belsignaal
Retro design
Wekker