Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop
Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop Seniorentelefoon - Doro® 2424 - Met camera en SOS knop
Seniorentelefoon - Doro 2424 - Met camera en SOS knop
0 Reviews | Review toevoegen
Eenvoudige klaptelefoon voor senioren met 3 megapixel camera. Het scherm dat dichtklapt beschermt uw scherm tegen krassen en valschade en maakt de klaptelefoon ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 117,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Zie meer, geniet meer

Zie alles gemakkelijker en bel en stuur berichten eenvoudiger met een klaptelefoon die is voorzien van een groot scherm en gescheiden toetsen met hoog contrast. Doro 2424 is een handige telefoon voor het versturen van goede kwaliteitsfoto's of -video's naar familie en vrienden, met zachte aanraaklaag voor makkelijk oppakken.
Andere functies omvatten e-mail, weersinformatie en assistentieknop, naast sneltoetsen voor de camera, favoriete contactpersonen, zaklamp en berichten.

Omschrijving

De Doro 2424 senioren GSM klaptelefoon is het nieuwste model senioren klaptelefoon GSM voor senioren dat door Doro wordt gemaakt.

De Doro 2424 senioren klaptelefoon is een mobiele telefoon voor senioren met 3 megapixel camera en een scherm dat u dicht kunt klappen. Dit beschermt niet alleen uw scherm tegen krassen en valschade, maar dit maakt de Doro 2424senioren klaptelefoon ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Het geluid van de telefoon is zeer helder en luid, waardoor de telefoon ook goed te gebruiken is door mensen die slechthorend zijn, of mensen die een gehoorapparaat dragen. 

Oproepen aannemen

Met de Doro 2424 senioren klaptelefoon is het mogelijk om gemakkelijk en snel een telefoongesprek aan te nemen wanneer u gebeld wordt. Het enige wat u hoeft te doen om een gesprek aan te nemen is de telefoon openklappen. Het telefoongesprek wordt hierdoor automatisch gestart. Hierdoor hoeft u niet de toetsen van de telefoon te gebruiken om een gesprek aan te nemen. Een ander groot voordeel van de Doro 2424 senioren klaptelefoon is dat deze is voorzien van een klein display aan de buitenkant van het toestel. Wanneer u gebeld wordt komt op dit kleine display de naam van de persoon die u probeert te bellen te staan. Hierdoor weet u, nog voordat u het gesprek aanneemt, al wie u probeert te bereiken.

SOS knop

De Doro 2424 senioren klaptelefoon is tevens voorzien van een SOS alarmknop op de achterzijde van het toestel. Met deze alarmknop kunt u gemakkelijk met tot 5 telefoonnummers contact opnemen in geval van nood. Wanneer u op de alarmknop drukt zal de Doro 2424 senioren klaptelefoon automatisch naar de ingestelde nummers een noodSMS sturen en het eerste telefoonnummer proberen te bellen. Neemt deze persoon het gesprek binnen 25 seconde niet aan, dan zal de telefoon de volgende op de lijst proberen te bellen. De telefoon zal 3 maal alle nummers proberen te bellen tot er wordt opgenomen. 

De Doro 2424 senioren klaptelefoon is de ideale telefoon voor senioren die graag een mobiele seniorentelefoon willen, maar die bang zijn dat ze per ongeluk mensen gaan bellen. Het per ongeluk bellen van mensen komt voor wanneer u de telefoon in uw broekzak heeft en u met uw been of tijdens het stoten een toets indrukt. Het grote voordeel van de Doro 2424 senioren klaptelefoon is in dit geval dat, wanneer de telefoon is dichtgeklapt, het niet langer mogelijk is om de toetsen in te drukken. Hierdoor voorkomt u dat u niet per ongeluk mensen belt.

Camera

De Doro 2424 senioren klaptelefoon is tot slot voorzien van een 3.1 megapixel camera. Met deze camera kunt u foto's maken met uw telefoon. Deze foto's kunt u vervolgens op uw computer opslaan of direct naar een van uw contacten versturen. Bent u van plan om veel foto's te maken met de Doro 2424 senioren klaptelefoon? Dan is het verstandig om uw telefoongeheugen met behulp van een SD-geheugenkaart uit te breiden. Hiermee kunt u extra foto's op uw telefoon opslaan. 

Productspecificaties

 • Kleur: grijs | wit
 • Afmetingen (b x h x d): 103 x 52 x 18,5 mm
 • Gewicht: 92 gram
 • Inclusief noodknop: Ja
 • Toetsgrootte: Groot
 • Simkaart die past: Micro SIM
 • Schermgrootte: 2.4 inch
 • Resolutie: 320 x 240 pixels
 • Batterij capaciteit: 800 mAh
 • Stand-by tijd: 285u
 • Aantal megapixels: 3 megapixels
Deze Doro-telefoon is te gebrhuiken in cominatie met:
Doro 3500 Polsalarm: lees meer via deze link over de Doro 3500

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort product
Mobiele telefoon
Smartphone
Huistelefoon
Accesoires
Mobiel/Smartphone functies
Alarmknop
Camera
Geheugentoetsen
GPS tracking/locatie bepalen
HAC (gehoorapparaatcompatibiliteit)
Hulp en/of beheren op afstand
Internet
Optisch belsignaal
Valdetectie
Huistelefoon functies
Alarmknop
Antwoordapparaat
Antwoorden op afstand
Draaischijf
Druktoetsen
Fototoetsen
Geheugentoetsen
HAC (gehoorapparaatcompatibilteit)
Optisch belsignaal
Reguleerbaar belsignaal
Retro design
Wekker