Afstandsbediening - universeel - Seki Easy
Afstandsbediening - universeel - Seki Easy
0 Reviews | Review toevoegen

Eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening met extra grote toetsen. Geschikt voor digitale TV's en radio's. Wordt gebruiksklaar bezorgd. Zelf instellen niet nodig.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 22,50
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Eenvoudige afstandsbediening

De Seki Easy is speciaal ontworpen voor mensen die graag een bijzonder eenvoudige afstandsbediening willen. U kunt makkelijk van kanaal wisselen of het volume veranderen van uw TV met de zeven voor te programmeren toetsen zonder in de war te raken door teveel en overbodige functies. 
 
  • Simpel, universeel en ergonomisch
  • Extra aan/uit knop voor een tweede apparaat (bijvoorbeeld TV én TV kastje). 
  • De afstandsbediening neemt de signalen van de oude afstandsbediening over heel eenvoudig over door te "leren" van de huidige/afstandsbediening.
  • Voor slechts € 4,95 (inclusief passende batterijen) kunnen wij de afstandsbediening voor u instellen zodat het apparaatje meteen zal werken. 
Deze afstandsbediening is WEL geschikt voor het bedienen van digitale TV kastjes/Radio ontvangers die geleverd worden door Radio/TV/Internet providers.
  • Heeft u een Ziggo Horizon of een Ziggo dcr5012 neem dan eerst contact met ons op voor u de afstandsbediening bestelt.
  • Heeft u GEEN digitale ontvanger/TV kastje, bestel dan de Doro HandleEasy 321rc.

Wij kunnen de afstandsbediening voor u instellen

Voor slechts € 4,95 (inclusief passende batterijen) kunnen wij de afstandsbediening voor u instellen zodat het apparaatje meteen zal werken.
De AV - toets en * - toets stellen we standaard niet in zodat de afstandsbediening niet reageert wanneer iemand op deze toetsen drukt.

Gemakkelijk in te drukken toetsen

Goed van elkaar gescheiden, gemakkelijk in te drukken toetsen maken het gebruik van dit product zo eenvoudig als het hoort te zijn.

Gemakkelijk te begrijpen

Gemakkelijk te begrijpen zijn de functies en menu's zijn intuïtief en eenvoudig

Extra grote toetsen

Als een gewoon toetsenbord minder comfortabel voor u wordt dan u eigenlijk zou willen, dan is dit product met zijn extra grote, gemakkelijk in te drukken toetsen precies wat u zoekt.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten