Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin
Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin Puzzel - Monet's tuin
Puzzel - 63 XL stukjes - Monet's tuin
4 Reviews | Review toevoegen
Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. 63 puzzelstukken.

Standaard levertijd

3 werkdagen.

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Deze puzzel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie.

De puzzel is uitstekend geschikt om zelfstandig een afbeelding te maken. De activiteit zorgt voor de perfecte balans tussen uitdaging, interesse en betrokkenheid voor mensen met dementie. De grote stukken zijn handzaam en passen perfect in de doos, de activiteit zorgt voor plezier en trots terwijl de afbeelding verschijnt. 

63 puzzelstukken

Afm. 25 x 36 cm.

Sorteren op:

Review toevoegen
Suzanne | Dementie-winkel.nl - 09-04-2021 09:34

Heel hartelijk dank voor uw bestelling en begrijpelijke opmerking m.b.t. verzendkosten.
Onze missie is mensen te inspireren zodat zij een stimulerende leefomgeving kunnen creëren voor mensen met dementie. Dementie-winkel.nl houdt zelf geen voorraad aan en werken samen met 170 verschillende leveranciers die de verzending verzorgen.
Elke leverancier berekent andere verzendkosten. Die kosten rekenen wij --zonder opslag-- door. Wij verdienen daar niets aan. Wanneer de verzendkosten € 0,00 zijn dan berekenen wij ook geen kosten door. Deze puzzel komt uit Engeland.
Bij elke bestelling worden de verzendkosten vooraf getoond.

Renate - 07-04-2021 19:17

Ik ben het eens met de vorige beoordeling. De puzzel is prachtig en mooie grotere stukjes. Maar de verzendkosten zijn echt belachelijk, de puzzel kwam gewoon door de brievenbus. Ook voor mij een reden om niet meer te bestellen helaas.

Dementie-winkel.nl - 28-12-2020 19:58

Mevrouw Jonker, fijn dat u blij bent met de kwaliteit van de puzzel. Deze wordt vanuit Engeland direct naar onze klanten verzonden. Vandaar dat de verzendkosten wat hoger zijn dan u wellicht gewend bent. De werkelijke verzendkosten berekenen wij 1-op-1 door. Wij verdienen daar niets aan.

Jonker - 25-12-2020 20:28

Mooie puzzel, geschikt voor doelgroep, maar veel te duur. Dat is een reden om niet weer een puzzel via Dementiewinkel te kopen want prijs van de puzzel met verzendkosten is werkelijk absurd.