Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk
Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - Sleutelkluis Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk Puck Keysafe - RVS Bevestigingsbeugel met SKG-keurmerk
Puck Keysafe - Sleutelkluis
0 Review | Review toevoegen
Puck Keysafe is het veiligste sleutelkluisje met cijfercombinatie! Zo weet u zeker dat familie en zorgverleners altijd naar binnen kunnen terwijl dat voor inbrekers juist lastig wordt gemaakt.

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 194,96
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Puck Keysafe - Dé veilige sleutelkluis

Met de Puck Keysafe sleutelkluis kan de woningsleutel veilig buiten de woning worden opgeborgen, zodat familie of een hulpverlener altijd naar binnen kan. Deze sleutelkluis is een praktische en veilige uitkomst.

    bekijk de video voor meer informatie    

Voor hulpverleners 

Als de hulpverlener aankomt wil men het liefst zo snel mogelijk hulp verlenen. Zeker als het om een noodgeval gaat en de bewoner zelf de deur niet meer kan openen. In dergelijke situaties biedt de Puck Keysafe de oplossing: een veilige sleutelkluis met code. Zo kan men altijd naar binnen en kan de bewoner op hulp rekenen. De Puck Keysafe is veilig, praktisch en effectief voor zorgorganisaties.

Thuissituatie - Veiliger dan onder de bloempot

Veel mensen leggen voor familie de sleutel op een gemakkelijk vindbare plek. Het is belangrijk dat de kinderen altijd naar binnen kunnen wanneer dat nodig is. De Puck Keysafe biedt een praktische en veiligere oplossing.

SKG-keurmerk

De Puck Keysafe is een in Nederland ontwikkeld product, dat wordt geproduceerd in Duitsland. De Puck Keysafe is de enige mechanische sleutelkluis met SKG-keurmerk. Daarmee voldoet het aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Elk onderdeel van het kluisje is uitgebreid getoetst op zijn bijdrage aan de veiligheid. Daarmee is de Puck het veiligste sleutelkluisje met cijfertoegang!

Inclusief unieke beveiligingen, namelijk:

 • een anti-meeleeskap die voorkomt dat derden over uw schouder mee kunnen kijken wanneer u de cijfercode intoetst
 • cijfers draaien na het openen van het kluisje automatisch terug naar de beginstand 0-0-0-0. Hierdoor blijft de kluis nooit ongewild open
 • het mechanisme blokkeert bij een krachtige aanval op het kluisje waardoor het slot niet meer open te draaien is
 • de Puck Keysafe valt automatisch in het slot zodra de kap wordt teruggeplaatst


De cijfercombinatie van de Puck Keysafe is eenvoudig en snel in te stellen, waarbij men zelf kiest uit een van de 10.000 cijfercombinaties.
Het instellen van een andere code, bijvoorbeeld als er een nieuwe zorgmedewerker komt, is zeer eenvoudig.

De Puck Keysafe is snel en gemakkelijk naast de voordeur te monteren. Ook zonder vakman. Als er niet in de muur mag worden geboord, kan de Puck Keysafe met een speciale, ook SKG-gekeurde bevestigingsbeugel tussen de deur en het kozijn worden bevestigd. Dit maakt het kluisje tevens ideaal voor tijdelijke plaatsing, omdat er geen zichtbare schade achterblijft. Geschikt voor situaties waar boren in de muur niet is toegestaan. SKG goedgekeurd voor houten kozijnen.

Kenmerken:

 • eenvoudig en snel in te stellen
 • 4-cijferige combinatieslot, 10.000 combinaties mogelijk
 • instelbare code
 • code verdwijnt automatisch bij openen
 • anti-meeleeskap
 • gehard stalen cover voor inbraakbestendigheid
 • eenvoudig te installeren - inclusief montagemateriaal en handleiding
 • SKG** keurmerk
 • beschikbare sleutelruimte: H 6  x B 3 x D 1 cm

Hoe werkt Puck Keysafe?

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.