Protac MyFit verzwaringsvest
0 Reviews | Review toevoegen

Verzwaringsvest dat zorgt voor puntsgewijze druk en diep inwerkende druk. Zorgt voor een verbetering van het lichaamsgevoel, werkt rustgevend en geeft een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 435,00
Prijs per stuk vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De Protac MyFit is een vest van elastische stof, dat nauw om het lichaam sluit. Het vest is voorzien van verticale banen, die gevuld zijn met speciale zware plastic ballen. Het vest is voorzien van een ritssluiting aan de voorzijde en heeft een eenvoudig koordsysteem aan de zijkanten en op de rug. Het kan moeiteloos door de individuele gebruiker worden aangepast voor de meest optimale zintuig stimulatie.

Het vest werkt goed bij fysieke activiteiten. Voor personen die veel onrust voelen en angstig zijn kan het vest uitkomst bieden tijdens dagelijkse activiteiten buitenhuis, zoals boodschappen doen. Personen die in de werkomgeving veel onrust ervaren en moeite hebben met langdurig concentreren kunnen baat hebben bij het vest. De positieve werking van het vest kalmeert en geeft een verbeterde beleving van het eigen lichaam, hetgeen leidt tot verbeterde concentratie en minder onrust.

Therapeuten gebruiken het vest voor motorische training en behandeling, bijvoorbeeld voor kinderen die evenwichtsoefeningen doen of werken aan hun coördinatie. Het vest kan worden gebruikt door volwassenen die lijden aan de gevolgschade van een hersenbloeding, zoals spasticiteit en evenwichts- en tactiele storingen. Het gewicht van de balletjes zorgt voor meer focus op de beschadigde delen van het lichaam. Ook personen met rugklachten kunnen baat hebben bij gebruik van het vest: het geeft een betere houding en verbetert het lichaamsgevoel. Dit draagt bij aan het verlichten van de pijn.

De Protac MyFit is ontwikkeld op basis van theorieën over sensorische integratie. De speciale vormgeving van het vest zorgt voor puntsgewijze druk en diep inwerkende druk. Door deze druk via de huid, wordt de tastzin en ook het gevoel in spieren en gewrichten gestimuleerd. De vele tactiele indrukken zorgen via impulsen naar het centrale zenuwsysteem voor een verbetering van het lichaamsgevoel, hetgeen rustgevend werkt en een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft. 

Kies uw maat

Protac MyFit is verkrijgbaar in 4 maten voor volwassenen, alle met plastic balletjes met een diameter van 38 mm.
Bent u op zoek naar een verzwaringvest voor een kind? Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.

Het vest is uitgevoerd met diverse verstelmogelijkheden, waardoor een exemplaar in een bepaalde maat voor meerdere lichaamsgroottes kan worden aangepast.
  • S: borstomvang 87 tot 95 cm. (3,5 kg)
  • M/L: borstomvang 96 tot 106 cm. (4 kg)
  • XL/2XL: borstomvang 107 tot 115 cm. (4,5 kg)
  • 3XL/4XL: borstomvang 116 tot 124 cm. (5 kg)

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten