Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop
Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop Reborn Babypop
Pop - Reborn Babypop
7 Reviews | Review toevoegen
Ziet er uit als een echte baby. Deze pop helpt te ontsnappen uit een wereld waarin iemand met dementie zelf veel hulp nodig heeft en anderen voor hen zorgen. Voorkomt onrust, verdriet en eenzaamheid.

Standaard levertijd

2 - 4 werkdagen.

€ 99,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Deze handgemaakte pop van 55 cm lang heeft een hypnotiserende uitstraling en geweldige lach. Haar prachtig hand geschilderd gezicht, zorgt voor een glimlach bij iedereen en is voor je het weet de beste vriendin van je. Het stimuleert op een speelse manier om te verzorgen en brengt onvergetelijke herinneringen. De pop is uiterst zorgvuldig ontworpen en gemaakt, tot in het kleinste detail om haar zo echt mogelijk te laten lijken. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, eco-vriendelijk en natuurlijk zonder giftige stoffen. Deze kleine prinses wordt geleverd met passende kleertjes en accessoires.

  • Ziet er echt net uit als een pas geboren baby, vanaf top tot teen.
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal: het hoofdje, armen en benen van silliconen dat zacht en net echt aanvoelt. Het buikje is gevuld met zacht katoen.
  • De pop is 55 cm lang en dus net zo groot als een echte baby!

Waarom en voor wie

De poppen hebben een opmerkelijk effect op vrouwen (en mannen) in de midden en latere stadia van dementie. Ze brengen de persoon terug naar een moment in hun leven toen de zorg voor een jong familielid de eerste prioriteit was. En helpen diegene te ontsnappen uit een wereld waarin ze zelf veel hulp nodig hebben en anderen voor hen zorgen.

Er is een wetenschappelijke Italiaanse studie* gedaan omtrent de invloed van “Empathy dolls” op personen
met dementie. De belangrijkste conclusies waren:
  • een duidelijke verbetering van de levenskwaliteit door het gebruik van knuffelpoppen
  • een verhoogde sociale interactie en een betere deelname aan de georganiseerde therapie-activiteiten
  • een afname van medicatie bij een aantal personen

Sorteren op:

Review toevoegen
J.Jansen - 02-03-2022 07:49

Onze moeder is heel blij met de pop. Ze knuffelt met haar zoals ze vroeger met alle kinderen knuffelde.
De blik van deze pop geeft haar een gevoel van blijheid. Het gezichtje is lief.

Myriam Veirman - 29-10-2021 13:43

Heel verrassende reacties van bewoners. Meer mobiele bewoners gaan de pop zelf halen, kleden, wandelen er mee, zitten er mee in groep, maar ook bewoners met ernstige dementie en eerder immobiel vallen snel in een zorgende rol voor...
De blije gezichten doen deugd, de oprechtheid van de gevoelens doen nog meer deugd.

Margé Alberts - 13-10-2021 15:57

We zijn blij met de aanschaf. Mijn moeder reageert altijd op kinderen, maar mijn kleinkinderen voelen zich niet prettig in haar gezelschap. Nu kan ze reageren op een levensechte baby, hetgeen ook gebeurt. Meerdere keren per dag, vertelden de verzorgsters. En daar ging het ons ook om. Een aantal blijde momenten op een dag, omdat een baby bij jou in de buurt is. Geweldig toch?
Zelf kan ze er niets mee, zoals wiegen of knuffelen. Haar reacties en blijheid daar doen we het voor. Wat ons betreft een goede aanschaf. Ik sta zelf op de foto met deze pop, iemand die dat zag,vroeg: “Van wie is die kleine?” Geweldig toch, levensecht dus.

D. Geeris - 05-05-2021 12:15

Fantastische pop, mijn moeder met dementie vind haar ook heel mooi en is er vaak mee aan het "moederen". Geeft haar heel veel rust in onrustige uren.

W. Verboven - 11-04-2021 21:52

Echt geweldig voor onze bewoners

J.ozinga - 21-07-2020 04:33

De pop is eigenlijk voor mensen met dementie maar anderen mensen kunnen er ook van genieten op een andere manier. En dat maakt ook veel goed . Je verwerkt veel op zo'n manier. Erg mooi product.

J.ozinga - 21-07-2020 04:27

Ik vind de pop erg mooi net een echt kind ik dacht dat de pop ook geluid maakte maar dat is niet zo jammer maar ik geniet even goed van de pop . Ik heb zelf geen kinderen dus is het wel apart om deze bijna levens echte pop vast te houden. Heel mooi gemaakt , dat maakt dat als je geen kinderen hebt weer een beetje goed. Een mooi product erg levensecht.dankuwel .