Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen
Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen Partner hoofdkussen
Hoofdkussen - Partner - Man
2 Reviews | Review toevoegen
Kussen in de vorm van een mannentorso. Voor mensen die op zoek zijn naar geborgenheid. Zowel 's nachts als overdag.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad

€ 37,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Mensen met een vorm van dementie hebben behoefte aan dynamische prikkels, vooral 's nachts in bed wanneer het stil en donker is. Als men te weinig prikkels en geborgenheid ervaart en iemand haar/zijn partner mist, dan kan dat onrust veroorzaken. Het kussen is oorspronkelijk ontwikkeld voor jonge mensen. In een verpleeghuis kwam men daarom op het idee om dit Partnerkussen bij mensen met dementie in te zetten.
 

"We hebben hier positieve ervaringen mee bij mensen met dementie. Zij missen vaak hun partner en zijn op zoek naar geborgenheid. Het Partnerkussen kan dit gevoel nabootsen en wordt gebruikt voor zowel in bed als in de rolstoel." 

Fongwha Perré - Ergotherapeut

Het is een kussen in de vorm van een mannentorso met een leuke blauwe pyjamajas die wasbaar is! Het Parnerkussen heeft één arm die je om je heen kan slaan. Dankzij de vulling in de arm is verzwaard, zodat die overeenkomt met het gewicht van een echte mannenarm. 

Met een beetje creativiteit kan de arm ook aangekleed worden met een vrouwpyama.
  • Afmetingen: 54 x 50 cm (lxb)
  • Materiaal: Katoen | Polyester
  • Materiaal vulling: Polyester
  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen
Kitty/1 - 29-11-2021 20:02

Wat een fijn kussen. Het helpt om geborgenheid te geven en minder eenzaam te voelen. Het helpt ook beter in slaap te komen. Wel jammer als het overhemd in de was moet. Het zou fijn zijn hiervoor een reserve te kunnen kopen

Erna Loosman - 19-06-2021 16:10

Ik heb deze torso aangeschaft voor een mevrouw die constant tegen me aankruipt! Over de pyjama een vestje van zwart/witte wol om te plukken en hand onder te schuiven! Had dit nog niet op deze site gezien maar wat een succes. Mevr omklemt de arm en kust de hand! Fijn dat de mogel8jkheid nu ook hier is!
Erna