GERT Ouderdomssimulatie met gerontologische testkleding - Ervaar fysieke beperkingen.
0 Reviews | Review toevoegen

Beleef zelf aan den lijve een scala aan fysieke beperkingen die gepaard kunnen gaan met ouder worden. Wat zijn de gevolgen van gerelateerde stress, onzekerheid en angst?

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Met behulp van gerontologische testkleding (GERT) ervaar je hoe moeilijk het is om alledaagse handelingen als traplopen, veters strikken of een stukje voorlezen goed uit te voeren. Koop of huur de testkleding, inclusief instructie voor gebruik van het pak.

Gerontologische Testkleding

GERT (GERontologische Testkleding) is een perfect hulpmiddel dat gebruikt wordt in scholing van medewerkers in vele ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De zorgverlener beleeft zelf de gevolgen van een scala aan beperkingen die met ouderdom gepaard kunnen gaan. Wat zijn de gevolgen van gerelateerde stress, onzekerheid en angst? Zijn de oplossingen die wij hebben bedacht in onze instelling met betrekking tot zorg voor ouderen de beste? Kan het beter?
 
GERT bestaat uit een zwaartevest, enkel- en polsgewichten, elleboog- en kniewraps, handschoenen, overschoenen, een nekband, een overbril, een brillenset voor simulatie van de meestvoorkomende visusbeperkingen, een tremorsimulator en oordopjes.

Praktische informatie

  • Gebruik de kleding om zelf een of meerdere workshops te organiseren.
  • Instructie voor gebruik van het pak wordt meegeleverd
Vraag vrijblijvend een offerte voor huren of kopen aan.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten