Advies en ontwerp rondom beweegtuinen
0 Reviews | Review toevoegen

Dementie-winkel.nl adviseert in nauwe samenwerking met haar partner om te ondersteunen bij het ontwerp en adviestraject ten behoeve van beweegtuinen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Een beweeg- en beleeftuin is een geborgen plek, met daarin beweegaanleidingen en belevingen die passen bij het niveau van ouderen en mensen met dementie. Een beweegtuin heeft zowel een preventieve functie om ouderen gezond te houden, een revaliderende functie, maar zeker ook een sociale functie om eenzaamheid tegen te gaan.

Het ontwerp van een tuin is van essentieel belang om bij te dragen aan een goede, veilige en prettige buitenomgeving. Dementie-winkel.nl kan in samenwerking met haar partner ondersteunen bij het ontwerp en adviestraject. 

Vraag een offerte aan

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen bij u langs. Samen bepalen we het budget. Ook de uitvoering kunnen wij verzorgen.

  vraag vrijblijvend offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten