Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair
Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair Muziekstoel - MusicChair
Muziekstoel - MusicChair
0 Review | Review toevoegen
In de comfortabele stoel worden bewoners ondergedompeld in een cocon van muziek, zonder dat ze een koptelefoon nodig hebben. Muziekstoel met luidsprekers die in de rugleuning zijn weggewerkt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Met de MusicChair kunt u alle mensen met dementie, in welke vorm dan ook, een beetje meer levensvreugde te bieden. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat muziek een positieve invloed heeft op de hersenen en zeker voor ouderen met dementie geldt dat ze dankzij de muziek uit hun jeugd weer toegang krijgen tot levendige herinneringen. 

De ervaringen met de eerste MusicChairs bij zorginstellingen bevestigen dat. Mensen worden rustiger, beginnen te stralen en mee te zingen en stellen zich open voor contact. Comfortabel zittend in de MusicChair worden bewoners ondergedompeld in een cocon van muziek, zonder dat ze daarvoor een koptelefoon nodig hebben. 

Hoe raakt u de juiste snaar? Muziek uit de levensperiode tussen de 15-25 jaar staat het diepst in het geheugen gegrift. Er zijn verschillende manieren om muziek te verzamelen en te luisteren. Lees de tips en vind de juiste muziek voor uw naaste. Alvast veel plezier samen!

  Vraag vrijblijvend een offerte en proefplaatsing aan  

Het geluid komt direct uit de twee speakers die weggewerkt zijn in de rugleuning van de stoel. De muziek opent als het ware deurtjes in het brein, die tot dan toe gesloten waren. Het geheugen wordt geactiveerd, er ontstaat meer contact met familie, maar het belangrijkste van alles is dat de mensen uit hun isolement raken en weer plezier ervaren.

Afspeelmogelijkheden

Het ingebouwde muzieksysteem is eenvoudig te bedienen, schokbestendig en robuust. Daarbij communiceert het systeem met nagenoeg alle muziekbronnen via bluetooth: telefoon, tablet, draadloze MP3 speler via bluetooth, computer, enzovoorts. Het muziekvolume is begrensd ter bescherming van de gebruiker.

Specificaties en opties

Standaard stoffering: Toledo rundleder gelooid, vat geverfd, gecorrigeerd, geprent en voorzien van een deklaag, incontinentiebestendig. Een overzicht van de verschillende kleuren van Toledo leder vindt u op onze site. De fauteuil kan geleverd worden in zeer veel stof en leersoorten waarover wij u kunnen informeren en adviseren. Een overzicht van de enorme diversiteit aan kleuren van Toledo leder zie u op de foto. Optioneel zijn de poef en een hoofdkussen.

  Vraag vrijblijvend een offerte en proefplaatsing aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.